Mennyit alszik ROSSZ alvó babátok?
Nálunk ez a helyzet:
7hónapos a kislányom
Éjszaka: 11-12óra
Napközben:2-3szor 30perc!
Én ezt elég kevésnek találom, és ezért érdekelne h nálatok mi a helyzet.
Éjjel kb.11 óra, napközben 2 vagy 3 részletbe kb. 3 órát.
Összesen naponta kb. 14 óra.
6,5 hónapos kisfiú
Napközben próbáld meg visszaaltatni, mikor felébred félóra után.
Nálunk ugyanez (volt) a helyzet, hogy nappal valamiért félóra után felébredt, de néha sikerül visszaaltatni és így van hogy 1,5-2órát is alsziK!
Mostanság: éjjel 9-10 óra (ez a max), nappal jó esetben egyszer 1,5-2 óra, rossz esetben 1*fél óra. 16 hónapos.
Amikor kisebb volt, mondjuk 7-9 hónapos, még ennyit se aludt! Akkoriban nappal volt 2-3x fél óra max, meg éjjel mondjuk 9-reggel 6ig.
Pont ma akartam feltenni ezt a kérdést :D
Nem tudsz mit csinálni, ennyi az alvásigénye :( Amikor már sokat mozog, főleg tavasszal, nyáron elfárad majd a játszótéren, akkor többet alszik :)
Utolsó vagyok. Nálunk még az jött be régebben, hogy nappal melléfeküdtem, amikor aludt (legalább egyszer), és olyankor, ha mocorgott, ébredezett, rögtön odabújtam hozzá, így visszaaludt. Ha nem voltam ott, amikor kezdett ébredni, akkor teljesen kiment a álom a szeméből, és nem lehetett visszaaltatni. Nála is a bűvös fél óra volt szinte percre pontosan mindig! Így legalább én is jobban behoztam az éjszakai lemaradást :)
A fiam is hamar növesztette a fogakat, lehet, hogy amiatt van. Neki 8 hónaposan volt 8 foga, 14 hónaposan lett 16.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!