Mennyit alszik 7 hónapos babátok? Milyenek az éjszakák?
Dettó ez a problémánk és még a picik is egyidősek. Nálunk nagyon gyorsan jönnek egymás után a mozgásfejlődési ugrások, mindennap csinál vmi újat. Foga még nincs, de nem fogom arr, mert ha kap fájdalomcsillapítót, mert annyira nem tud aludni, hogy azt gondolom, az a baja, akkor is tovább csinálja. Napközben semmi baja, alszik 2x, vagy 3x, attól függ, hogy jön ki, éjszaka meg csinálja a fesztivált. Ne hallgass a védőnőre, nekem csak cicin nyugszik meg. Kíváncsi lennék, abban az esetben mit csinálna a védőnő. Hagyná sírni? Én soha nem hagyom 5 percnél tovább.
Nálatok mi a helyzet?
Az én fiam is ennyi idős. Ő este fél 9-től 7 körülig alszik. Neki már van 6 foga, ha épp nem jön foga, akkor 1-szer kel éjszaka, ha jön a foga, akkor 2-3 alkalommal. Mikor ébred, akkor 1-2 percig várok, hogy nyöszörög és visszaalszik magától (az esetek 5 %-ban így van :)), ha nem alszik vissza, akkor szopizik, és úgy egyből alszik tovább. Eszembe sem jutna, hogy hagyjam sírni, nekem és neki is sokkal jobb, hogy egy gyors szopi után alhatunk tovább. :)
Nappal fél 9-től alszik 1-1,5 órát, 1 óra körül megint úgy 1 órát és 4-5 körül még egy órát.
Ja és ő is nagyon sokat mozog, mászik, feláll, lépked kapaszkodva az ágy mellett. Amikor valami új dologt tanul mozgásilag, az egy pár napig észrevehető az alvásában is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!