Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi az a tejpép, mi Afrikában...

Mi az a tejpép, mi Afrikában lakunk, és itt csak rizspor van. Ezt készítitek el pépnek?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy ostobán hangzik a kérdés, de sajna itt kevesebb lehetőség van mint otthon, és állandóan olvasom, hogy ti pépet adtok vacsira. Mi majdnem 5 hónaposak vagyunk. Köszi a válaszokat!
2009. febr. 9. 13:11
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Hú, ez jó kérdés, mivel a rizspor az a rizs őrölt változata, de nem tudom, hogy abból hogy lehet készíteni pépet! Talán, ha gyümölcsöt megfőzöd és egy kicsit keversz bele akkor besűríti és laktatóbb lesz!

De főtt rizst már adhatsz neki nyugodtan én úgy csinálom hogy zacskós elő gőzölt rizst jól megfőzöm vízbe és a végén tápszerrel turmixom össze!

Boldog babázást kíván 8 hónapos anyuka!

Megkérdezhetem nem Évának hívnak? Üdvözlettel Andi!

2009. febr. 9. 13:19
 2/4 anonim ***** válasza:
Pl: a jó éjszakát tejpépre az van írva,kíváló gabonával és babatejjel + vitaminok vízzel kell össze kevernünk.Dobozos kiszerelés por állagu.
2009. febr. 9. 13:21
 3/4 anonim ***** válasza:
lehet a rizsből csinálni, pl a Holle rizskrém, mi is azt fogunk enni, ha eljön az ideje. A doktornő azt mondta, ha nem akarok adni másmilyen tejpépet akkor daráljam le a rizst kávédarálón és már kész is. Tépszerrel vagy anyatejjel sűrítsd és tehetsz hozzá gyümit, ha magában nem találod elég fincsinek.
2009. febr. 9. 13:56
 4/4 anonim ***** válasza:
Teljesen érthető a bizonytalanságod, mindenhol másképp hívják. Én sokáig úgy ismertem, hogy bébirizs, a Gina Ford féle könyv ezt ajánlja a hozzátáplálás bevezetéséhez. Bizonyára mindhárom elnevezés mögött ugyanarról van szó, hisz a tejpépként emlegetett hamiknak is rizsliszt az alapja.
2009. febr. 9. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!