Tejpép/rízspép kérdés? Tényleg ne adjak a babámnak?
Egy hónapja kezdtük a hozzátáplálást a lányomnál. 6 hónapos. szeretnék egy étrendet bevezetni,azaz hogy reggel 8-kor hami, aztán délelőtt gyümi és délben ebéd. most olyan 3 óránként eszik. (kivéve ha bealszik vagy ha hamarabb megéhezik). úgy gondoltam hogy tízóraira rízspépet adok neki, gyümölcsöt belekeverve. magában a gyümölcs nem elég neki.
lehet így? kérdeztem az orvost a pépekről és azt mondta a lányomnak nem kell mert szépen fejlődik.(koraszülött let 8 hétel) annyira hízlaló ez a pép? Sokan dícsérik, ezért gondoltam talán a lányomnak is ízlene, s könyebben kibírná ebédig.
én sosem adtam gyümölcsöt simán, mert semmi de semmi tápértékük. Már nagyok a fiaim, de most sem kapnak gyümölcsöt simán.
Sőt a nagyobb cukorbeteg és azóta tudom, hogy a gyümölcs egyszerű cukor, amit kb 10 perc alatt feldolgoz a szervezet, úgyhogy nála is mindenképp kombinálni kell valami tartalmasabbal.
Én egyébként vettem gabonapelyheket, kimondottan gyümölcshöz vagy kekszet reszeltem hozzá.
köszönöm a váalszokat. ma nem tudtam neki adni rízspépet, de holnap megpróbáljuk. meg ma vettünk (akciós most a teszkóban) Barackos rízspép. remélem ízleni fog neki.
köszönöm ismét a jótanácsokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!