Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek szép a fiam?...

Szerintetek szép a fiam? Lenne esélye versenyen?

Figyelt kérdés

[link]

Tudom sok volt ma az ilyen kérdés, de már kíváncsivá tetetek!

2011. febr. 5. 19:08
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Szerintem átlagos.
2011. febr. 5. 23:22
 22/26 A kérdező kommentje:

Sajnos nem tudom képfeltöltés.hu-ra. 5x próbáltam tegnap mielőtt kiírtam a kérdést,de mindig megfagy a gép :(

Köszönöm a verseny oldalt, megnézem de még meggondolom.

Igazából a ti véleményetekre lettem kíváncsi, miután sok ilyen kérdés volt tegnap.

Már engem is érdekelt, mert természetesen én úgy gondolom hogy a világon nincs még 1 ilyen jóképű gyerek és persze az ismerősöktől is ezt hallom, de én se mondom ismerősnek hogy csúnya a gyereke még ha az is. :)

Köszönöm még 1x.

2011. febr. 6. 08:07
 23/26 anonim ***** válasza:

szia én ajánlottam az oldalakat,mindjárt linkelem is.Volt egy szülő aki kritizálta az ilyen versenyeket.Modell ügynökséghez én se teném be a gyerekemet(holott nyertünk ilyen lehetőséget,de nem éltem vele.)Azt én is túlzásnak tartom.DE online versenyen miért ne?Neki nem megterhelő ha a versenyhez megfelelő képet küldök róla.Én meg büszke vagyok mind a 220 oklvelünkre:DSok sikert mindenkinek.Regisztráció töbségben kell,de csak felhasználói név,e-mail cím,-jelszó.

Elérhetőségi menű pontokban találjátok meg az e-mail címet oda kell a képeket küldeni.Gyerek nevével,-korával és hogy melyik versenybe akarod nevezni.De a szabályzatba minden le van írva.

[link] (itt szülői zsűri vagyok:-))

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

/www.meseszepek.gportal.hu/portal.hu/gindex.php?pg=33609139

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Ha vkinek kérdése van szivesen segítek.Tübb oldal is van de ezek a legjobbak szerintem

2011. febr. 6. 09:38
 24/26 anonim ***** válasza:

[link]

na ez így jó.az előbbit nem találta

2011. febr. 6. 09:40
 25/26 anonim ***** válasza:

Örülök, hogy ellentétben egy másik kérdéskiíróval te normálisan gondolkodsz.

Sok sikert nektek!

2011. febr. 6. 09:45
 26/26 anonim válasza:

van még egy jó ilyen

babaverseny.hu

2011. szept. 4. 13:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!