Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi legyen a vacsi? Olyan...

Mi legyen a vacsi? Olyan mintha nem laknának jól.

Figyelt kérdés
1 hét múlva lesznek 8 hónaposak a lányaim. Eddig tápszert kaptak vacsira, de nem volt elég nekik. Milumil HA. Most 18-kor tejbegrizt kapnak és fürdés után 1/2 8 felé 250 ml tápszert még esznek. De igy is felkelnek 10-12 között. Még 250 ml tápszert esznek és utána alszanak 8-9 óráig.
2011. febr. 5. 13:49
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem ennyi vacsorának elégnek kellene lennie. Én nem adnék nekik többet. Van cumijuk? Estleg egy kis vizet vagy teát nem fogadnak el? Lehtet,hogy csak szomjasak. Vagy megszokták az éjszakai evést és ezért igénylik. Biztos elég nekik a vacsora.

6 hós fiú anyukája

2011. febr. 5. 14:24
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem szeretik a cumit. Nem szomjasak. Nem szokott ez mindig igy menni, csak most kb. 1 hete.
2011. febr. 5. 14:47
 3/3 anonim ***** válasza:

Akkor a többi étkezésre is tartalmasabbat kell adni: tejpépet, húsos főzeléket, a gyümölcsbe mehet már a joghurt, túró, babakeksz vagy natúr kukoricapehely.

Nekem mindig úgy magyarázták, hogy a babák 24 óra alatt vesznek magukhoz elegendő táplálékot, és szerencsés, ha ezt nappal teszik.

2011. febr. 5. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!