Segítene valaki megoldást találni 17 hós lányom alvásproblémájára?
A kislányom a napokban tölti a 17. hónapot, egy nagyon kiegyensúlyozott, kedves nyugodt, okos baba. 5 hetes kora óta átalussza az éjszakákat, 13 hónapig szopott, most már mindent eszik, amit mi is, 16 foga van most gőzerővel fogzik megint ömlik a nyál a szájából, de nem viseli meg annyira nagyon.
Soha nem aludt sokat napközben 1 éves kora óta egyszer alszik, a hónapok alatt elérkeztünk oda, hogy este rémálom az altatás.
eleinte fél10 -10 körül aludt el most már pár napja 11-kor, teljesen kivagyok, nagyon fáradt vagyok.
Naponta 2 órát alszik ebéd után éjszaka 8 óra hosszát.
Pici korától külön szobában alszik, az altatáskor van a mi ágyunkban s mióta nem szopik- azóta reggel este 2 dl tejet iszik- azóta közösen tévét nézünk, s eddig úgy aludt el.
De most már nem akar, csak szórakozik feláll az ágyon, futna, leszállna játszani, hiába kérem szólok erélyesebben mintha megsem hallaná-pedig szófogadó gyerek-, mint aki túl van pörögve olyan érzésem van.
Próbáltam, hogy nem aludt egész nap, akkor is fél 10-kor aludt el.
Énekelhetek, mesét mondhatok, kérhetem szépen, csúnyán, semmi nem használ.
Egész nap lefárad rengeteget játszunk, főzünk, takarítunk, levegőn vagyunk sőt ha levegőn van még késő dlután is még nehezebben alszik el.
Most akarjuk a rácsos ágyból áttenni leesésgátlós ágyba, már abban bízom, hogy ha akkor az ő szobájában mellé fekszem beszélek neki, nincs tévé talán elalszik.
Tanácsokat, ötleteket várok mert mostmár nagyon ki vagyok bukva, szegény férjem csak tűri, mert mindent az ő hercegnőjéért elvet vallja, de sajnálom mert ő másnap keményen robotol, s nem piheni ki magát.
tudom, hogy nem jó ha tévét néz a gyerek de nálunk egész nap nem szól a tévé, csak este kapcsoljuk be.
Segítsetek, köszönöm szépen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!