A babatok atpisil reggelre? En kitalaltam a megoldast. Reggelre szaraz maradt minden. Letezik az a pelenkebugyi amit furdeshez strandra kell raadni a picikre hogy ne kakaljanak a vizhe.
Koszi,kipróbálom én is,szintén átázik kisfiam minden éjszaka,egyidős a tiéddel.
Már pelenkát is váltottunk pamperst liberora,de az sem jobb.
A tiz huszonhatos vagyok.Bocsi,de rossz a billentyűzet felső sora.
Hát az én fiam december tizenőtődikei,úgy tervezem,hogy toltse be a két évet,és utánna tavasszal,ahogy kijon a jó idő.
Van már egy nagy fiam is,ő január harmadikai ,nála is tavasszal kezdtem,mikor betoltotte a két évet,két hét alatt sikerült nappalra.
Amugy az én kisfiam,addig iszik,amig van az üvegben,pohárban,igy nem toltok neki,túl sokat,mert megissza,ha három dl is.
Ja és ő iszik éjszaka is,elég rossz alvó.
:) enyém is ennyi idős, nekünk egyenlőre elég ha közbetlenül elalvás előtt egy számmal nagyobb pamperst adok rá.
de ha már így csinálod lehet kipróbálhatnád, úgy tudom van egy olyan bugyi amit a tetra pelusra kell húzni. az nem eldobható és nem is engedi át a nedvességet mint az úszópelus :) mi nem használtuk a nevét se tudom de talán egy próbát megér
igen, az! tesz-veszen láttam használtam, pár száz forint volt :)
enyém 5.-ei :)
én idén nyáron megpróbálom, hátha. de túl nagy reményt nem fűzök hozzá, enyém nem mutatja pici jelét se, hogy érdekelné a dolog :( kakinál nem hogy nem szól, még hisztizik is mikor tisztába teszem :( pisilni bilibe egyáltalán nem hajlandó véletlenül se, viszont a fürdőkád oldalát imádja lepisilni :D azért egy próbát megér :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!