Jövőhéten megyünk nyaralni repcsivel, kisfiam benáthásodott, de a repülőn nem tudom kivinni a porszívót! Hogy oldjam meg?
2011. szept. 17. 09:47
1/9 anonim válasza:
lehet kapni elektromos orrszívót is. elemmel működik. hatékony is.
2011. szept. 17. 10:08
2/9 anonim válasza:
A legtöbb külföldi szállodában/apartmanban is van porszívó, kölcsönadják, ha kéred. Barátnőméknek Törökországban adtak egyet, hogy amíg csak akarják, használják az ott tartózkodásuk alatt.
2011. szept. 17. 10:58
3/9 anonim válasza:
Nekünk 4 féle elektromos volt, egyik sem szívta ki rendesen, így azt nem javaslom jó szívvel.
Nyaralásra mi csapra szerelhető orrszívót vittünk, hiszen csap van mindenhol:)
2011. szept. 17. 12:50
4/9 anonim válasza:
Csapra szerelhető orrszívó???
Hátha addig elmúlik! Orrcseppet azért mindenképpen vigyél! Vagy orrsprayt. A porszívót meg hátha kölcsönadják időnként!
Jó utat!:)
2011. szept. 17. 13:07
5/9 anonim válasza:
Csapra szerelhető orrszívó
Itt a szívóhatást a vízcsapból kifolyó víz által keltett légáramlás biztosítja. Előnye hogy alaposan tudunk vele orrot tisztítani, szívóereje szabályozható a vízcsap megnyitásával. Üvegből készül, így vigyázni kell a használatakor.
Az olivás kialakítású orrszívó véget válasszuk, mert az kevésbé sérülékeny így a tiltakozó gyermek orrát sem sérthetjük meg vele. Nagyon könnyű tisztán tartani, a hangja nem zavarja a gyermeket. Hátránya a helyhez kötöttség és az, hogy nem igazán víztakarékos eszköz.
Elektromos orrszívó
2011. szept. 17. 14:43
6/9 anonim válasza:
Az előző is én volnék,belinkeltem Neked,praktikus darab.Nekünk is volt elemes,de sz_rt se ért...
2011. szept. 17. 14:44
7/9 anonim válasza:
A 2. bekezdés nem az elemesre vonatkozik,rosszul linkeltem.
2011. szept. 17. 14:46
8/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Már múlóban van a nátha, de még azért nem múlt el teljesen! Holnap indulunk! Szerintetek, ha nem tudunk beszerezni valamit, és marad a kézi, attól nem lesz baja a picinek, ha nem tudom olyan intenzíven kiszívni a kézivel?
2011. szept. 18. 22:52
9/9 anonim válasza:
Nehéz így látatlanban eldönteni, de ha a helyedben lennék, én akkor is, legalább egyszer egy nap kiszívatnám neki.Mi így szoktunk, ha már nem folyik neki nagyon. Később, ha meg baja lenne ebből kifolyólag biztosan nem jó érzéssel gondolnátok vissza az egészére. Duzzanatcsökkentőt azért vigyél (orrcsepp, orrspray)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!