Ajánlanátok olyan fogamzásgátlót ami nem vényköteles?
Figyelt kérdés
Ja és szoptatok még. Azáliát szedtem de elfogyott, időm nincs most dokihoz menni, viszont nem szeretnék terhes lenni. Lehet kúp is!2011. febr. 4. 21:47
1/11 anonim válasza:
Hát egy dolgot tudok ilyen esetbe ami nem vény köteles és az az óvszer
3/11 A kérdező kommentje:
Azt nem igazán szeretem:(
Ezek a kúpok, vagy hüvely gyürük nem léteznek?
2011. febr. 4. 21:51
4/11 anonim válasza:
Ami hormonális fogamzásgátló, az mind vényköteles. A nem hormonálisakat meg már leírták előttem. Óvszer, illetve a pharmatex termékek. Ha ez neked nem felel meg, akkor mégis dokihoz kell menned.
5/11 anonim válasza:
Első vagyok:
Mivel szoptatsz ezért nagyon sok mindent nem használhatsz.
És szinte minden ilyen vényköteles.
Próbálj időt szakítani a dokira vagy óvszer....
6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:)
2011. febr. 4. 22:02
7/11 anonim válasza:
Nálunk adnak azáliát vény nélkül is, hogy ez mennyire szabályos nem tudom, de érdemes megkérdezni a gyógyszertárban, hogy adnak-e.
9/11 anonim válasza:
Merre laksz? Nekem van egy teljes ív, és két megkezdett Azaliam, ha gondolod odaadom neked. Én már nem szedem.
10/11 anonim válasza:
Én is Azaliát szedtem, de simán adtak a gyógyszertárban, azt mondták, nem vényköteles.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!