Fogamzásgátlót, hogyan szedjem, ha még nincs menstruációm?
Még a baba előtt emlékszem úgy volt a fogalmzásgátló, hogy szedni kellett 21 napig, aztán 5 nap szünet, ekkor volt a mensim, aztán újabb 21, majd újabb szünet.
Amíg szoptattam, ez sajnos csak 2 hónap volt Cerazettét szedtem, aminél nem kellett szünetet tartani. Most felírt az orvos egy ilyen 3x21 db-osat, de nem mondott róla semmit, hogy hogyan szedjem. Eléggé hebrencs orvos volt, nekem meg hirtelen nem jutott eszembe megkérdezni, régen volt már, amikor 3x21-eset szedtem. Menstruációm még nem volt a szülés óta. Kezdjem el szedni, és csináljam úgy, hogy 21 nap, majd 5 nap szünet?
A menstruáció első napjától kezd el szedni.21-napig szeded,utána a 7napos szünetben pedig megjön az álmenzid.
Azért jó lenne egy rendesebb orvostól is megkérdezni,kérdezd meg az orvostudakozo.hu oldalon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!