S. O. S. Vigyük ügyeletre, vagy elég egyenlőre a kúp? Mitől lehet? 14 hós
ma 20:04 igen, ennyi idősen tipikus lenne, de úgy tudom az magas lázzal jár. mi is átestünk rajta, 39 fölött volt 3 napig :(
most eleve sok a vírusos betegség, akár egy torok gyuszi is lehet
Fölösleges ügyeletre menni, semmt nem mondanának, sőt akár le is tolnának hogy ezért minek. Én is párszor megjártam. mondjuk 38,5nél még nem parázok, 39,5nél sem jut eszembe ügyelet mert szépen le lehet vinni hűtőfürdővel kúp és szirup használatával és persze alvás nélkül. De amikor 40,5tel rohantam vele ügyeletre, még jól le is cseseztt a nő, hogy lázat anyukának kell otthon csillapítani.
Tanulj meg ne parázni, ezt jó szándékkal mondom, ne ilyedj meg ha van egy kis gond!Persze legyél figyelmes, figyeld a gyerkőcöt, de ne idegsísd magad! :)
Influenzavírus!
Már hétfő óta mi is az orvost járjuk.
4 gyerekem van,a legkisebb 14 hónapos lesz pár nap múlva.
200 mg-os lázkúpot adjál neki,ha van otthon,s 3 óránként felváltva a Nurofen sziruppal.Abból 5 ml-t.
Ha nem jobb vidd orvoshoz.Mi ma már kaptunk antibiotikumot!
Jobbulást!!!!!!!!!!!!
figyi, ha nem megy fel már a láza, ne vidd orvoshoz! influenza járvány van, még csak az kell, hogy összeszedjen valamit! Nem volt magas láza, rövid ideig, remélem ennyi volt, felejtsétek el :)
Azért persze ha belázasodna holnap vidd le!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!