Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » S. O. S. Vigyük ügyeletre,...

S. O. S. Vigyük ügyeletre, vagy elég egyenlőre a kúp? Mitől lehet? 14 hós

Figyelt kérdés
2011. febr. 4. 19:35
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Lehet háromnapos láz lesz. Ha nincs más tünet, csak a láz és még holnap is lázas lesz akkor nagyon sanszos. Csillapítsd a lázát, és ha más gond nincs akkor hétfőre lehet túl is vagytok rajta. Ha bármi más tünet is lenne akkor vidd ügyeletre.
2011. febr. 4. 20:04
 12/19 anonim ***** válasza:

ma 20:04 igen, ennyi idősen tipikus lenne, de úgy tudom az magas lázzal jár. mi is átestünk rajta, 39 fölött volt 3 napig :(

most eleve sok a vírusos betegség, akár egy torok gyuszi is lehet

2011. febr. 4. 20:22
 13/19 anonim ***** válasza:

Fölösleges ügyeletre menni, semmt nem mondanának, sőt akár le is tolnának hogy ezért minek. Én is párszor megjártam. mondjuk 38,5nél még nem parázok, 39,5nél sem jut eszembe ügyelet mert szépen le lehet vinni hűtőfürdővel kúp és szirup használatával és persze alvás nélkül. De amikor 40,5tel rohantam vele ügyeletre, még jól le is cseseztt a nő, hogy lázat anyukának kell otthon csillapítani.

Tanulj meg ne parázni, ezt jó szándékkal mondom, ne ilyedj meg ha van egy kis gond!Persze legyél figyelmes, figyeld a gyerkőcöt, de ne idegsísd magad! :)

2011. febr. 4. 20:23
 14/19 anonim ***** válasza:
és persze jobbulást! Remélhetőleg reggelre kutya baja :)
2011. febr. 4. 20:24
 15/19 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszokat,eltelt egy óra a kup óta,most mértem,36,9 :).Azért reggel sztem elviszem dokihoz.
2011. febr. 4. 20:33
 16/19 anonim ***** válasza:

Influenzavírus!

Már hétfő óta mi is az orvost járjuk.

4 gyerekem van,a legkisebb 14 hónapos lesz pár nap múlva.

200 mg-os lázkúpot adjál neki,ha van otthon,s 3 óránként felváltva a Nurofen sziruppal.Abból 5 ml-t.

Ha nem jobb vidd orvoshoz.Mi ma már kaptunk antibiotikumot!

Jobbulást!!!!!!!!!!!!

2011. febr. 4. 21:31
 17/19 anonim ***** válasza:

figyi, ha nem megy fel már a láza, ne vidd orvoshoz! influenza járvány van, még csak az kell, hogy összeszedjen valamit! Nem volt magas láza, rövid ideig, remélem ennyi volt, felejtsétek el :)

Azért persze ha belázasodna holnap vidd le!

2011. febr. 4. 21:52
 18/19 anonim ***** válasza:
15 hónaposan átestünk a 3 napos lázon. Ha engem kérdezel, nem a 3 napos láz lesz, azt nem vitted volna le egyből 36,9-re. Hogy akkor mi? Passz. Lányom most már 22 hós, tegnap este 37,8, ma reggel 38,3. Doki mindent rendben talál. Volt ott egy 20 hós kisfiú is, szintén láz, és semmi más tünet. Mi most várakozó állásponton vagyunk, a doki azt mondta, ha nem múlik, vizeletet kell gyűjteni. Du 38,4, most este 37,5. Ez akár lehet újra a 3 napos láz is, de azt állítólag csak 1x lehet elkapni.
2011. febr. 4. 23:05
 19/19 anonim ***** válasza:
Én írtam a háromnapos lázat. Nálunk csak 39-ig ment fel akkor is, és nem volt gond a lázcsillapítás. Mindegy, ez úgyis csak később derül ki, ha megjelennek a kiütések. Reméljük jól van a gyerkőc.
2011. febr. 5. 08:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!