Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » S. O. S. Vigyük ügyeletre,...

S. O. S. Vigyük ügyeletre, vagy elég egyenlőre a kúp? Mitől lehet? 14 hós

Figyelt kérdés
2011. febr. 4. 19:35
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Mi a baja?Mi mitől lehet?
2011. febr. 4. 19:37
 2/19 A kérdező kommentje:
Most estére lázasodott be,egész nap nem volt semmi baja.38,5 a láza,adtam neki egy Nurofen kupot.Elég az?
2011. febr. 4. 19:37
 3/19 A kérdező kommentje:
Ja és persze egy falatot sem vacsorázott,csak egy kis vizet ivott.
2011. febr. 4. 19:38
 4/19 anonim ***** válasza:

38,5-tel nem kell ügyeletre rohanni. éjjelre adj neki germicidet, este hűtőfürdőzzetek és ha nagyon magas láza lenne (40fok) akkor irány az ügyelet! igyon sokat, teát, vizet, gyümilevet, bármit!

adj neki cebion cseppet

2011. febr. 4. 19:39
 5/19 anonim ***** válasza:
77%

teljesen normális, hogy ilyenkor nem vacsorázik, kínáld meg kakaóval és NE PÁNIKOLJ!!! :)

minden rendben lesz

2011. febr. 4. 19:39
 6/19 A kérdező kommentje:
Cebion cseppet kap mnden nap.Most adtam neki egy Nurofen kupot.Elaludt.Várjak egy órát,hogy leviszi a lázát vagy nem?Ébresszem majd fel?Vagy hogy csináljam ?
2011. febr. 4. 19:41
 7/19 anonim ***** válasza:

Szerintem ne ébreszd fel. Nézegesd, hogy mennyire lázas...

Ügyeletre pedig még kár menni. Valószínűleg ott is csak annyit mondanak, hogy hűtőfürdő és lázcsillapítás.

Nyugalom, nem lesz baj!

2011. febr. 4. 19:45
 8/19 anonim ***** válasza:

Szia

Van valami mas tunete is?

orrfolyas, esetleg a fule fajhat vagy a torka?Hasmenes vagy hanyas?

Amit irtak a tobbiek : sok folyadek esetleg huto furdo es gyakori ellenorzes.

Ha nagyon jo alvo vagy beallithatod a telefonodat ejjelre, hogy ebresszen....igy ellenorizni tudod a lazat.

2011. febr. 4. 19:46
 9/19 A kérdező kommentje:
Semmi már tünete nem volt.Egész nap jó kedve volt,evett...stb.Igaz,sorba jönnek a fogai,de úgy tudom elvileg fogzástől nem lehet ekkora láz,max hőemelkedés.Már 14 foga kint van,és egyszer sem volt láza,de még hőemelkedése sem.
2011. febr. 4. 19:49
 10/19 anonim ***** válasza:
bárányhimlős gyerekkel nem találkoztatok? Nálunk ez is okozott lázat, ami magától el is múlt.
2011. febr. 4. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!