Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hány hónapos kortól lehet...

Hány hónapos kortól lehet sport kocsit használni?

Figyelt kérdés
2011. febr. 3. 19:46
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem hónaptól függ, hanem amikor a gyerek már magától, mindenféle segitség nélkül fel tud egyedül ülni, akkor lehet használni, elötte nagyon megerölteti a gerincet. Az, hogy ha leteszik ülö helyzetben, akkor úgy marad, nem érvényes.
2011. febr. 3. 19:51
 2/7 anonim ***** válasza:

Elsővel nem értek egyet. Ha a sport kocsit nem ülő helyzetbe teszed, hanem mondjuk 150°-ban döntöd, akkor az még kevésbé "hajlítja" a babát, mint egy autós gyerekülés.

Én onnantól használtam így, amikortól a babát belepróbáltuk, és nem "cseklett-nyaklott" benn, hanem tartotta magát. Egyik lányom közel hat hónaposan, másik (egy izompacsi :o) 4,5 hónaposan.

Nekem a nagy lányom 10 vagy 11 hónaposan ült csak fel először egyedül, viszont 8 hónaposan már felállt. Tehát a gerincét bőven tudta már tartani...

2011. febr. 3. 20:17
 3/7 anonim ***** válasza:

Hát azért az attól is függ, hogy mennyire dönthető az a kocsi. Milyenre gondoltál?

Pl ami 175 fokban (majdnem teljesen)dönthető, azt sztem akár pár hós korától is.

2011. febr. 3. 20:52
 4/7 anonim ***** válasza:
A mienkre 6 hó van írva. De amíg nem ült fel egyedül, a legfekvőbb helyzetben használtuk csak.
2011. febr. 3. 21:10
 5/7 anonim ***** válasza:
És ha mászásból ül fel? Az már felülésnek számít? Mert pl. hanyatt fekvésből még nem ül fel. Mi is most akarunk sportkocsira váltani, kisfiam 10 hónapos.
2011. febr. 3. 21:19
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekünk olyan volt, ami 150 fokban dönthető. Ezt már 5,5 hónapos korától használtuk. Ami teljesen ülő, azt csak akkor ha már stabilan ül, és lehetőleg már fel is ült magáól.
2011. febr. 3. 21:44
 7/7 anonim ***** válasza:
5.-nek, már az is felülésnek számít.
2011. febr. 3. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!