Hány hónapos kortól lehet sport kocsit használni?
Figyelt kérdés
2011. febr. 3. 19:46
1/7 anonim válasza:
Nem hónaptól függ, hanem amikor a gyerek már magától, mindenféle segitség nélkül fel tud egyedül ülni, akkor lehet használni, elötte nagyon megerölteti a gerincet. Az, hogy ha leteszik ülö helyzetben, akkor úgy marad, nem érvényes.
2/7 anonim válasza:
Elsővel nem értek egyet. Ha a sport kocsit nem ülő helyzetbe teszed, hanem mondjuk 150°-ban döntöd, akkor az még kevésbé "hajlítja" a babát, mint egy autós gyerekülés.
Én onnantól használtam így, amikortól a babát belepróbáltuk, és nem "cseklett-nyaklott" benn, hanem tartotta magát. Egyik lányom közel hat hónaposan, másik (egy izompacsi :o) 4,5 hónaposan.
Nekem a nagy lányom 10 vagy 11 hónaposan ült csak fel először egyedül, viszont 8 hónaposan már felállt. Tehát a gerincét bőven tudta már tartani...
3/7 anonim válasza:
Hát azért az attól is függ, hogy mennyire dönthető az a kocsi. Milyenre gondoltál?
Pl ami 175 fokban (majdnem teljesen)dönthető, azt sztem akár pár hós korától is.
4/7 anonim válasza:
A mienkre 6 hó van írva. De amíg nem ült fel egyedül, a legfekvőbb helyzetben használtuk csak.
5/7 anonim válasza:
És ha mászásból ül fel? Az már felülésnek számít? Mert pl. hanyatt fekvésből még nem ül fel. Mi is most akarunk sportkocsira váltani, kisfiam 10 hónapos.
6/7 anonim válasza:
Nekünk olyan volt, ami 150 fokban dönthető. Ezt már 5,5 hónapos korától használtuk. Ami teljesen ülő, azt csak akkor ha már stabilan ül, és lehetőleg már fel is ült magáól.
7/7 anonim válasza:
5.-nek, már az is felülésnek számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!