Hány hónapos volt a babád, amikor először tudtátok használni a babakocsiban a sport részt?
És aki át tudja forditani a babakocsin a tolókart,mikor tolta nem szemből a babáját?
Kösszke:)
Szia.
Én első pillanattól kezdve toltam úgy, hogy nem láttam, de csak akkor, ha pont úgy sütött a nap, hogyha velem szembe lett volna, akkor bele sütött volna a szemébe.
A sport babakocsit 3-4 hónapos kora körül kezdtük használni.
Csak a sportrész használtuk újszülött szűkítővel, ha kellett lábzsákkal, vagy a hordozót (vízszintesen dönthető) TS-es. Mivel csak az volt, mózes nem, de nem is akartam mózeskosaras kocsit
Kb 4-5 hónapos korában raktam félig fekvőbe, 6 hónaposan ülőbe, mert felült.
Anno fiamnál ugyanígy volt, neki sima átfordítható tolókaros, vízszintesig dönthető PC kccsija volt, nem TS-es.
Köszi a válaszokat!:)
A babám lassan 5 hónapos!És ha az ölembe van és tartom a kis hónalja alatt szépen felül,magától még nem.A sport részt akkor használhatom,ha saját magától már ül,ugyi?
Ha dönthető középső fokozatba is nemcsak teljesen ülőbe akkor már 4-5 hósan is lehet.
a teljesen meredek ülő pozicióba csak akkor lehet állitani a babakocsi sportrészét amikor már támasz nélkül is ül a kicsi.
Értem!
Nem tudom,amikor beállitom középső fokozatba,akkor olyan furán ül benne:)Kicsit eldől,és mintha nem érezné magát biztonságban.Ezért még a teljes vizszintet használom.Csak kaptam 1 sport babakocsit ami 1 irányból tolható,és már NAGYON szeretném használni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!