Már előre félek, hogy a megszületik a babám, a szomszédokat megőrjíti majd a sírás. Mit tehetnék?
Nem szabad ezzel foglalkozni. Annyit tehetsz, hogy szólsz a szomszédoknak, hogy baba fog születni és elnézést a kellemetlenségért, ha sírni fog akár nappal akár éjszaka.
Mondjuk én nem szóltam:)
miért kellene elnézést kérni?Mert gyereket szül?Kinek mi köze hozzá,már bocs,jó hogy nem kéri a szomszéd engedélyét.
A kisbabák szoktak sírni,ez van.Ne aggódj egy cseppet sem.Őket még nem lehet fegyelmezni mint a nagyobbakat.
Aki ilyen lakásba lakik,az tudja,hogy ez mivel jár,minden hall,azt is amit nem akar.Ez van.
Ha már nagyobb úgyis rászólsz,hogy ne hangoskodjon,vagy ugráljon ami a szomszédokat esetleg zavarná.
nalunk a szomszedban ket gyerek is van, sosem idegesit, ha sirnak, csak sajnalom neha, mindig mondom ó, szegenykem, de sosem voltunk mergesek emiatt, se en, se a ferjem. szerintem aki emiatt ideges, az nem jó szomszed, nem szabad vele foglalkozni.
amikor nagyon sir a pici, rakerdezek, hogy jól van e, vagy tudunk e valamit segiteni, ennyi, emiatt tenyleg ne problemazz
Honnan tudod, hogy sírós baba lesz??
Lehet, hogy eszik-alszik. Egyébként meg két füled van, ha nem tetszik kötözzönek el!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!