Olyan nagyon rosszul tud esni....Már itt is olvastam több hozzászólást,mely szerint a tápszeres babák michlen-babák,nagyfejűek...stb.Miért kell ezt?Véleményem és tapasztalatom szerint egy anyatejes baba is lehet nagyon duci,és egy tápszeres baba is lehet formás/vékony.Hölygek ez a 21. század!A mai tápszerek már olyan jól kifejlesztettek,hogy több orvos szerint is SZINTE egyenlő az anyatejjel!Természetesen a szopizásnak rengeteg előnye van,hisz ott a közelség,a szoros testi kapcsolat és még sorolhatnám.De akkor most mi ,tápszeres babák anyukái szégyelljük el magunkat amiért nem tudunk szoptatni?Nem öröm ez nekünk sem!Azt a pénzt rá tudnánk költeni a babára,és azért azt se felejtsük el mennyi plusz munkával jár a cumisüvegeztetés!(sterilizálás,vízforralás,tápszer elkészítés amíg gyermekünk szívszaggatóan sír,mert már türelmetlen)Szóval egy a mondandóm lényege:Ne bántsatok minket,elég baj ez nekünk! :,( :,(
Inkább erre nem írok semmit mert akkor arra is válaszol valaki és soha nem lesz vége :)
Való igaz, a szoptatás manapsgá olyan dolog lett hogy ha az ember nem tud szopttani akkor azt szinte szégyellni kell.....főleg a védőnőknél tapasztalom ezt :( Nálunk ki van réve sok tábla a védőnői szolgálaton és ki van írva mindere ogy köszönjtük a 6 hónapos korig kizárólag csak szoptató édesanyákat! szerintem gáz....ez is olyan dolog hogy aki nem így tudott így tenni, azaz 6 hónapig csak szoptatni, azt szarba se nézik :((((
2011. febr. 6. 12:19
42/48 anonim válasza:
65% -os vegyél be egy nyugtatót!Ez már rég nem a kérdésről szól..Erről beszélek! Miért kell így ismeretlenül beszólogatni? Nincs jobb dolgod? Ennyire unatkozol???De érdekes, hogy én nem találkoztam olyan anyával, aki a másikat leszólta volna, de itt a gyakorin látatlanba szidják egymást az emberek.Ehhez csak gratulálni tudok! Igen, leírtam egy történetet, hogy vannak anyák, akik akarnak szoptatni, és mindent megtesznek, mégsem sikerül.És vannak , akik meg sem próbálják.Itt ezen van a hangsúly, hogy nem is akarta.De semmi közöm hozzá, és nem szóltam egy szót sem.De te milyen alapon állítasz be rosszindulatúnak??? Gondolkodjál el, és máshol éld ki a műbalhékat.
2011. febr. 6. 12:31
43/48 anonim válasza:
Kedves előző! A nyugtató neked sem ártana, gyorsan kapjál be te is egyet...
2011. febr. 6. 14:33
44/48 anonim válasza:
12.31! Vannak anyák akik nem tudnak és vannak anyák akik nem akarnak szoptatni, és? Nem a te dolgod, nem a te gyereked!Én is azt mondom senki ne foglalkozzon más szoptatásával! A te válaszaid sem a kérdésről szólnak, ugyanis a kérdés nem az, hogy ki miért szoptat vagy nem szoptat! légyszíves nyugodj le mert erre senki nem kíváncsi!
A kérdezőnek a válaszom, hogy azért sértegetik a tápszeres babákat mert régen nem volt ilyen a tápszer és sokkal ducibbak voltak a tápszeres babák és ez beidegződött az emberek fejében , sajnos ezt elsütik ha kell , ha nem kell, pedig ma már egyáltalán nem így van. Akkor szűnnének meg ezek a dolgok ha mindenki magával foglalkozna és nem csak bántó szándékkal fordulna a másik felé!
2011. febr. 6. 14:43
45/48 anonim válasza:
Kedves 12:19! Az említett tábla nálunk is kinn van a védőben. Nem lehet, hogy ez általános?Vagy lehet, hogy egy helyre járunk(Újpest)?
2011. febr. 7. 10:59
46/48 anonim válasza:
10.59.-nek, igen, újpesti vagyok :)
2011. febr. 7. 11:29
47/48 anonim válasza:
Annak ellenére, hogy én szoptatok nagyon rosszul estek azok a kérdések, hogy szoptatok-e még. Mivel szerintem ez annyira intim szféra. Egyáltalán nem is értem, hogy mernek ilyeneket kérdezni, főleg gyakran elsőnek!!! Miért nem olyanokra kíváncsiak, hogy mivel szeret játszani, bújos-e... vagy mit tudom én. Tiszta számonkérés.
2011. febr. 8. 10:50
48/48 anonim válasza:
Utolsónak iagaz van, ez engem is mindig felháborított!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!