Miért "sértegetik" a tápszeres babákat?
Köszi szépen! Nem adjuk fel! A védőnőnk is a vaníliás tejpépet javasolta,ha végképp csődöt mond a tápszer. Próbálkozunk tovább!
10:48:))
Szia.
Én ugy vettem észre nem csak a tápszeres babák anyukáit hanem a szoptatni nem tudó anyukákat is előszeretettel szidják!Első babás anyuka vagyok igaz már 35 éves de én a terhességem alatt eldöntöttem magamban ha nem lesz vagy nem megy a szoptatás akkor tápszer,mivel valami kell a babának.Tejem lett annyi csak a baba nem akart szopni rendesen ezért kb 5-6 hetes korátol CSAK fejem a tejet.Most lesz 8 honapos!!!!Hál jó égnek a mellgyuladást elkerültem de a kezem az tropára ment de csináltam!!!Kiváncsi lennék a könnyen szoptaó édesanyák küzöl hányan csinálnák végig ezt vagy éppen azt az utat amig küzd az ember az anyatejért???A legegyszerübb leszolni a másikat!
Hali!
En 4,5 honapig szoptattam a fiamat de 2 honapos koratol kezdve minden este kapott tapszert mert estere mar olyanok voltak a melleim mint ket kiurult tejes zacsko,alig volt benne tej. Ezen az oldalon mar meg is kaptam,hogy ilyen nincs mert a tej mindig termelodik, hat nalam ez nem jott be.
Ja meg az sem igaz,hogy a fiam magat valasztotta el pedig tenyleg. Megjott a menstruaciom es onnantol kezdve nem kellett neki a tej, mondjuk mindig is lusta volt szopni.
En is kaptam hideget meleget de mar nem erdekel.
Ja es az en kornyezetembe minden baba racafolt, pont az anyatajesek voltak ducik es nagy fejuek. Az enyem meg 18 honaposan volt 10,6 kg es 89 cm.
Szoval batran kimerem jelenteni,hogy nem igaz,hogy a a tapszeresek ducik!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!