Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kisbabám egyben kikakálta az...

Kisbabám egyben kikakálta az almát amit adtam neki tegnap. Nem emészette meg. Várjak még vele vagy adjam tovább?

Figyelt kérdés
A védőnő szerint nincsenek emésztőenzimjei, nem is fogja még megemészteni még egy darabig. 5 hós.
2009. febr. 7. 17:40
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Igen,igen a legújabb kutatások alapján, nemhiába tanácsolják, hogy hat hónapig kizárólag anyatejet kapjon a baba, valóban ez lehet a helyzet. Most magam ellen beszélek, mert első két gyermekemnél már három hósan kezdtük a gyümit ( 1988 és 1995 ) és most a harmadiknál is 5 hósan elkezdtem a hozzátáplálást, nos nem látunk bele a babába. Ha tényleg teljesen emésztetlennek tűnik, ( te látod ) próbálj mást, például sütőtököt, vagy őszibarackot. Üveges bébidesszertet, annál is inkább mert most nehezen jutnál őszibarackhoz és mert nagyon jól pürésítettek. Hátha ezek jobban hasznosulnak a picinél.

Jó babázást kívánok!

Egyébként már alakulóban vannak azok az enzimek nem kell sokat várni, de az sem probléma, ha "kihagysz" egy-két hetet és próbálod újra.

2009. febr. 7. 19:34
 2/2 A kérdező kommentje:
köszi. annak idején én is kaptam már 3 hónaposan az almát. én nem is akartam elkezdeni, csak úgy éreztem, kevés a tejem és segítséget kértem a doktornőtől, ő mondta, hogy tápszer helyett adjunk almát meg krumplit. Most csinálok megint egy homeos kúrát, úgy néz ki a tejcsi visszajön, úgyhogy 6 hónapig pihentetjük a dolgot.
2009. febr. 7. 20:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!