Miért nem szabad korábban elkezdeni a hozzátáplálást?
Szia!
Ez engem is nagyon erdekelne, mert mar en is szeretnek adni neki legalabb egy kis almat.
en tettem fel ezzel kapcsolatban mar kerdest, mert az en kisfiamnak is keves a kajci, mi tapszeresek vagyunk, de inkabb lebeszelo valaszt kaptam, pedig annak idejen en mar par hetesen kaptam huslevest is, es semmi bajom, beteg sem vagyok szinte soha, szoval en is varom a valszokat!:)
udv,
2 honapos baba anyaja
16:50 es vagyok.
a mi babaink gyomra miben kulonbozik a mienktol, mikor mi kisbabak voltunk?
Szia!
Mi anno már 6 hetesen kaptuk az almalevet, feles tejet(tehéntejet!!), stb. Én sem értem, hogy hogy nőttem fel, de szerencsére makk egészséges vagyok, semmire nem vagyok allergiás.
Én, amikor a kislányom (tápszeres) betöltötte a 3. hónapot elkezdtem adni neki az almát (levet csak egyszer kapott, utána reszelve), ezt kapott 1 hétig, utána kevertem baracklével, majd jött a krumpli, répa, sütőtök, most már bébiételt is eszik.
A rendes kaja teljesen rendbetette a székletét is.
Szóval szerintem te is elkezdheted a hozzátáplálást.
4 hós kislány anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!