Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Angel Care pelenkatároló...

Angel Care pelenkatároló edényről vélemények?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kérem, ne anyázás legyen ebből a topikból! Eddig én is megoldottam sima kis kukával, de most elgondolkoztam ezen a "szuper-csoda" kukán :)

Csak véleményeket kérnék és csak azoktól, akik használták!

Most ingyen kaphatnék egyet, ezért elgondolkoztam rajta.

Második babánkat várjuk, Ő a mi szobánkba lenne egy ideig, és oda gondoltam egy ilyent. Az utántöltő zacskót nem lehet helyettesíteni másfajta zacsival? Mert láttam az is írtó drága. Oké, állítólag egy hónapig kitart, de ha meg lehetne oldani másfajta zsákkal, az nagyban befolyásolná a döntésemet.

Kérlek Benneteket, ne szakadjunk két táborra / szagtalan kuka mellettiek, illetve elleniekre!

Köszönöm mindenkinek előre is a véleményt!

2011. febr. 1. 12:18
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk olyan fajta van, ami nem egyenként csomagol, hanem egy zacsiba gyűjti a pelusokat, majd a végén neked kell megcsomózni, és kidobni az egészet. Namost. Az utántöltő gyűrű tényleg eléggé drága.

Ezért mi egy kiürült gyűrűt szétvágtunk, és normál fekete 60 literes szemetes zacsival használjuk a pelenkakukát. Ha felébredt a kisfiam, akkor úgyis ki kell cserélnem benne a zacsit, lefényképezem neked három lépésben, hogy mi azt hogy tesszük bele, és felrakom ide a képeket.

De. Amióta hozzátáplálunk, nem rakjuk bele a kakis pelust, mert azóta irgalmatlan büdi a kakija. Szóval én csak a pisisekre használom, és nem büdös. A kakis pelusokat uzsonnás zacsiba rakom, és kiteszem az ajtó elé, vagy rögtön kiviszem a nagy kukába (kertes házban lakunk, így tudom, egyszerű, panelben biztosan nem raknám ki bűzölögni a kakis pelust az ajtó elé a lépibe).

Szóval majd teszek fel képeket.

2011. febr. 1. 13:34
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Mi is vettünk,ikreim vannak,nem bírtuk már tovább a szagokat.Mi nem vettünk többet bele eredeti zacskót,mert nem lett volna elég egy hónapig.Azzal nagyjából szagtalan volt,de ez nagyban függ attól,hogy mekkora a helység,ahol tárolod,és hogy nyár van e v tél.Amit a vaterán,teszveszen lehet kapni utántöltőt,az egy nagy átverés,a sima szemetes zacskókat akarja eladni 600 ft-ért utántöltő néven,amit a boltban 200 ft-ért vesz meg.Szóval mi sima bolti zacskót használunk bele,és bele lehet tenni úgy,ahogyan az eredeti zacsi van,csak ugye nem csomós a vége,hanem zárt.Nem egyesével csomagolódik be a pelus.Nálunk az előszobában van,ahol általában hüvös van,így nincs szag.De nyáron sztem,mikor meleg van mindenhol,akkor nem lesz teljesen szagtalan.Ha ingyen adják,próbáld ki,de egy dolog biztos:soha nem lesz teljesen szagtalan(akinek elég érzékeny az orra az érzi,és persze babától is függ,hogy mennyire büdöseket ereszt),sem az eredeti zacsival,sem anélkül,és sosem tárolnék székletet a babaszobában,semmiféle tárolóban.Majd kitapasztalod te is.
2011. febr. 1. 13:43
 13/18 A kérdező kommentje:

Aranyosak vagytok, köszi :)

Komolyan féltem, hogy jönnek a "mi a francnak, költenéd másra a pénzt" féle hozzászólások, de örülök, hogy nyugodtan sikerül ezt megbeszélni.

Mi is azon agyalunk, hogy megoldanánk másik zacsival, ezért kérdeztem. Nem gáz, ha kicsit büdi, most a kislányomnak /vagyis az elejétől kezdve/ olyan kukája van, aminek a teteje nem is illeszkedik pontosan /panda fejű, billenős kiskuka/.

Annyira nem gáz, de napi szinten futkosni az emeletről, ami ráadásul tetőtér és nyáron dög meleg...hát, inkább megpróbálkozunk ezzel a csodával :)

Először kapunk hozzá egy utántöltőt /vagy minek mondják/ és mivel úgyis ezermesterek vagyunk, talán meg tudjuk oldani később máshogy is.

Két év lesz a két gyerkőc között, így mindketten "használni tudják".

Én nem vagyok híve ezeknek az extra katymaszoknak-eddig még csak nem is hallottam ilyenről-, de most, hogy ingyen kaphatok azért megfordult a fejemben.

Azt hiszem kipróbáljuk és meglátjuk, beválik-e? :)

A fényképet várom sok szeretettel, de lehet nem tudok válaszolni, mert közben a csajszimmal vagyok.

Ma még mindenképp jövök vissza

2011. febr. 1. 15:00
 14/18 anonim ***** válasza:

A "fotós" vagyok. :)

Szóval először is beleteszem a gyűrű egyik felét a pelenkakukába: [link]

Majd belehúzom alulról a 60 literes fekete szemetes zacsit (ez a legerősebb fajta), és a gyűrűbe beleigazítom a zacsi száját: [link]

Majd a végén a gyűrú másik felével rögzítem az egészet: [link]

Remélem jól látszik. :)

2011. febr. 1. 16:25
 15/18 A kérdező kommentje:

Jaj de jó, köszi :)

Akkor valójában ez egy tök egyszerű feladat. Semmit nem kellett átalakítani a kukán?

Köszönöm szépen a képeket, nagyon aranyos vagy, hogy szenvedtél vele :)

2011. febr. 1. 21:07
 16/18 A kérdező kommentje:
A gyűrű szétvágás könnyen ment?
2011. febr. 1. 21:08
 17/18 anonim ***** válasza:
Nem kellett a kukán átalakítani semmit. A gyűrűt párom vágta szét ollóval. Bele kell szúrni közvetlen a perem alatt a kést, aztán óvatosan ollóval körbevágni. :)
2011. febr. 1. 21:44
 18/18 A kérdező kommentje:

Örök hálám :) Már nagyon várom, hogy megérkezzen.

Nagyon szépen köszönöm, hogy segítettetek!

2011. febr. 2. 10:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!