Angel Care pelenkatároló edényről vélemények?
Sziasztok!
Kérem, ne anyázás legyen ebből a topikból! Eddig én is megoldottam sima kis kukával, de most elgondolkoztam ezen a "szuper-csoda" kukán :)
Csak véleményeket kérnék és csak azoktól, akik használták!
Most ingyen kaphatnék egyet, ezért elgondolkoztam rajta.
Második babánkat várjuk, Ő a mi szobánkba lenne egy ideig, és oda gondoltam egy ilyent. Az utántöltő zacskót nem lehet helyettesíteni másfajta zacsival? Mert láttam az is írtó drága. Oké, állítólag egy hónapig kitart, de ha meg lehetne oldani másfajta zsákkal, az nagyban befolyásolná a döntésemet.
Kérlek Benneteket, ne szakadjunk két táborra / szagtalan kuka mellettiek, illetve elleniekre!
Köszönöm mindenkinek előre is a véleményt!
Neked is ez a fajta kuka volt?
Miért nem volt szagtalan? Akkor szerinted felesleges?
Nekünk is van, de csak az első 1-2 hónapban használtam, amíg 3 óránként kellett pelenkázni, és kényelmetlen lett volna a babával az ölemben a kukáig rohangálni.
Igaza van a 12.29-es válaszolónak, amikor már nagyobb, akkor már felesleges, mert nem kell annyiszor cserélni, és így a kuka jó soká telne meg, büdös lenne.
Köszönöm az eddigi hozzászólásokat!
De valamit nem értek.
Akkor ez az utántöltő egyesével csomagolja a pelust, vagy egy nagy zsák van, amibe dobálom a használt cumót?
biztos többféle ilyen kuka van. nekünk olyan van, ami a Brendonban kb 5-6000 Ft, és az utántöltője kék színű nejlon, ami nem egyessével csomagol, hanem olyan mint egy szemetes zacskó,csak van felül egy zárónyelv, ami elvileg a szagtalanságot biztosítja. én féláron vettem. szeretjük, de az erkélyen kötött ki:-) tehát mondhatni felesleges.
ami egyenként is csomagol az a Tommee Tippee:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!