Hogy elted meg az elso szulinapot?
Ma egy eves a lanyom,ahelyet hogy vidam lennek tiszta depi vagyok,semmihez nincs kedvem,legszivesebben behuzodnek egy sarokba es csak bognek.olyan gyorsan elmult ez az egy ev,mar nem baba..mar egy eves.
Raadasul jonnek a vendegek es mosolyogni meg orulni kell,de nem tudok.
Mas ezt hogy elte meg?
Koszi.hat igen "siratom"az elmult evet.igazabol sirni nem tudok,foleg masok elott nem igy bennem marad a fajdalom.
nemskara jon apum erte es elviszi,mert meglepetes buli lesz neki,amig tavol van kidiszitem a hazat,talan akkor kiereszthetem a gozt.
remelem hogy kibirom siras nelkul a bulit,a lanyom meg nem latott sirni soha,nem akarom megijeszteni.
koszi megegyszer abiztatast megprobalom pozitivan felfogni es orulni neki hogy milyen nagylanyom lett.
Nemtudom,hogy miért így éled meg! Én nagyon vártam és be voltam zsongva hogy minden úgy sikerüljön ahogy szerettem volna! Nem sokára a 2. szülinapját szervezhetem de ezt még nagyobb boldogsággal teszem mert már tudom hogy érti,hogy mit is ünnepelünk és hogy az a nap csak róla szól :D!
Örülj neki hogy már ilyen nagy a babád :D
Boldog szülinapot neki!!
első vagyok.Nagy dolgot ne várj mert akkor csalódott leszel.ők még most ismerkednek a világgal,még nem dobja fel őket az ami minket,és igenis hagyd hogy az a könny csepp le peregjen az arcodon.Mert igenis szép dolog ez,és nagy dolog ez.én még a párom születésnapján is elsírom magam.Add át magad az érzésnek,lazíts,és engedd el magad.
Ja és boldog születésnapot a manónak!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!