Nagyon rossz evő a gyerekem mivel tudnám az étvágyát meghozni?
Szia
Az én babám 15 hónapos és szintén nem igazán szeret enni.Vagyis nagyon változó. Igazán ő nasikat nem eszik. Reggel megissza a tápszerét elnyamnyog egy kis sajtot, párizsit v sonkát, a kenyeret, kiflit nagy ritkán eszik hozzá. Narancsot, mandarint most probálok neki adni, gerezdben: ebböl a levét kiszívogatja a többit kiköpdösi. Ebédkor azt eszi amit mi, már nem fogadja el a pépesített főzeléket egyedül a spenótot eszi még így. De azt nagyon szereti. Az ebéd után én még most is adok neki babatejet kb 210ml. Uzsonnára joghurt v krémtúró, de ez se mindig kell neki. Vacsira szendvicset eszik, de csak pár falatot. Lefekvés előtt szintén tejcsi. Én adok neki naponta vitacolan vitamint. Elvileg ez étvágygerjesztő, de nála ez sem használ:). Azt olvastam ha emellett sem eszik többet a baba akkor el kell fogadni hogy ő kisfogyasztású. Pedig nagyon sokat mozog szinte egyfolytában jön-megy, rámol-pakol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!