Milyen autósülést vegyünk, ha nincs isofix az
autónkban?
Figyelt kérdés
Kezdek pipa lenni, mert próbálok tájékozódni, de mindenhol az isofixes üléseket nyomják...de nem mindenkinek olyan az autója...pl. nekünk sem sajna. :-(
kezdek félni a gyerekemet a sima ülésbe tenni...
A babónk 7,5 kg, 6 hós, de már alig fér el a hordozóba...szerintem még 1 hónap, és kéne 1 másik...mit ajánlotok?
Nekünk chicco (9-18 kg) van, nem isofixes, teljesen jó.
Mi 8 hósan cseréltük le, 9 kiló volt a lányom és már tudott ülni.
2011. jan. 31. 13:52
2/8 anonim válasza:
Nekünk Maxi-Cosi Tobi 9-18 kg gyerekülés van, az egyik legbiztonságosabb a kategóriájában. Nagyon kényelmes, dönthető, mosható, csak ajánlani tudom.
2011. jan. 31. 13:55
3/8 anonim válasza:
Ne félj tőle, szerintem az üléseket tökéletesen biztonságosan be lehet kötni az autókba 3 pontos biztonsági övvel. Nekünk van isofix az autóban de olyan ülést örököltünk ami nem isofixes. Na bumm...
2011. jan. 31. 14:00
4/8 anonim válasza:
Ne félj,ha jó minőségű az ülés,legalább annyira biztonságos.Mi BébéConfort Axiss ülést vettünk(9-18 kg),nagyon jó eredményei voltak(nézd meg az ADAC,és az ÖMTC tesztjeit).Mi most váltottunk a 15-36 kg kategóriára,ez egy Römer ülés(igaz,ez isofixes,mert nagyon nagyon jó áron(itthon majnem 70 ezer ft,kint-átszámítva-42 ezer ft-ért vettük) sikerült megvenni Németo.ban.
2011. jan. 31. 14:18
5/8 anonim válasza:
Nekünk sem isofixes. Mi maxi cosi priori van.
2011. jan. 31. 14:29
6/8 anonim válasza:
off
14,18-astól kérdezném, hány éves a babád, mikor kell 15 kilós gyerekülésre váltani?
Köszönöm :)
Én lányom 2 éves múlt, 13-14 kiló, és 9-18 kilós ülésünk van, vajon meddig lesz ez jó? Most még kényelmes neki, csak kíváncsi vagyok, mikor fogja kinőni.
2011. jan. 31. 15:21
7/8 anonim válasza:
A14.18-as vagyok.A kisfiam 2.5 éves volt(decemberben),és akkor váltottuk le az ülését,mert Ő 16 kg,és kabátban,meg overál nadrágban már nem tudtuk bekötni a BébéConfort ülésbe.Igaz,hogy ez az ülés nem úgy dönthető,mint a 9-18 kg kategória,de felveszi a háttámla dőlésszögét(ha meg még állítható is a kocsi hátsóüléssorának háttámlája,még jobb).A fiam szereti:hosszú utakon is el van benne,és jókat alszik.
2011. jan. 31. 16:32
8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! :-)
Akkor jóvan...éljen az isofix nélküli autó...:-DDDDD
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!