Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen autósülést vegyünk, ha...

Milyen autósülést vegyünk, ha nincs isofix az autónkban?

Figyelt kérdés

Kezdek pipa lenni, mert próbálok tájékozódni, de mindenhol az isofixes üléseket nyomják...de nem mindenkinek olyan az autója...pl. nekünk sem sajna. :-(

kezdek félni a gyerekemet a sima ülésbe tenni...

A babónk 7,5 kg, 6 hós, de már alig fér el a hordozóba...szerintem még 1 hónap, és kéne 1 másik...mit ajánlotok?

köszi

2011. jan. 31. 13:49
 1/8 anonim ***** válasza:

[link]

Nekünk chicco (9-18 kg) van, nem isofixes, teljesen jó.

Mi 8 hósan cseréltük le, 9 kiló volt a lányom és már tudott ülni.

2011. jan. 31. 13:52
 2/8 anonim ***** válasza:
Nekünk Maxi-Cosi Tobi 9-18 kg gyerekülés van, az egyik legbiztonságosabb a kategóriájában. Nagyon kényelmes, dönthető, mosható, csak ajánlani tudom.
2011. jan. 31. 13:55
 3/8 anonim ***** válasza:
Ne félj tőle, szerintem az üléseket tökéletesen biztonságosan be lehet kötni az autókba 3 pontos biztonsági övvel. Nekünk van isofix az autóban de olyan ülést örököltünk ami nem isofixes. Na bumm...
2011. jan. 31. 14:00
 4/8 anonim ***** válasza:
Ne félj,ha jó minőségű az ülés,legalább annyira biztonságos.Mi BébéConfort Axiss ülést vettünk(9-18 kg),nagyon jó eredményei voltak(nézd meg az ADAC,és az ÖMTC tesztjeit).Mi most váltottunk a 15-36 kg kategóriára,ez egy Römer ülés(igaz,ez isofixes,mert nagyon nagyon jó áron(itthon majnem 70 ezer ft,kint-átszámítva-42 ezer ft-ért vettük) sikerült megvenni Németo.ban.
2011. jan. 31. 14:18
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekünk sem isofixes. Mi maxi cosi priori van.
2011. jan. 31. 14:29
 6/8 anonim ***** válasza:

off

14,18-astól kérdezném, hány éves a babád, mikor kell 15 kilós gyerekülésre váltani?

Köszönöm :)

Én lányom 2 éves múlt, 13-14 kiló, és 9-18 kilós ülésünk van, vajon meddig lesz ez jó? Most még kényelmes neki, csak kíváncsi vagyok, mikor fogja kinőni.

2011. jan. 31. 15:21
 7/8 anonim ***** válasza:
A14.18-as vagyok.A kisfiam 2.5 éves volt(decemberben),és akkor váltottuk le az ülését,mert Ő 16 kg,és kabátban,meg overál nadrágban már nem tudtuk bekötni a BébéConfort ülésbe.Igaz,hogy ez az ülés nem úgy dönthető,mint a 9-18 kg kategória,de felveszi a háttámla dőlésszögét(ha meg még állítható is a kocsi hátsóüléssorának háttámlája,még jobb).A fiam szereti:hosszú utakon is el van benne,és jókat alszik.
2011. jan. 31. 16:32
 8/8 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat! :-)

Akkor jóvan...éljen az isofix nélküli autó...:-DDDDD

2011. jan. 31. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!