Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Az Infacol gyógyszer mennyi...

Az Infacol gyógyszer mennyi időn belül hat? Ha a gyomorban gyűjti össze a buborékokat, nem fájdulhat meg neki ott? Mert az Espumisan azt tudom hogy segitett a pukizásban, de ez még nekem új

Figyelt kérdés
2011. jan. 31. 07:18
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

szia

én filteres édeskömény teát veszek, egy filtert 1,5-2dl forralt vízzel kel leönteni 2-3 percig lefedve áztatni.Az enyémnek kifejezetten ízlik azt vettem észre.Semmivel sem ízestem, csak úgy natúr kapja.

Én most azt gyanítom, h nálunk azért fáj a pocija, mert van mikor nem várja ki a 2 órát sem és mindenáron szopni akar ekkor viszont a másik mellemből kap (ekkor keveset szopik 30-40ml) viszont lehet, h az előtejbe sok a tejcukor és attól fáj neki!? ma megkérdem a gyerekorvosunkat erről.

2011. febr. 1. 08:58
 12/12 A kérdező kommentje:
ja,értem.Én nem a filtereset használom,azért kérdeztem,na mindegy,azért köszi!
2011. febr. 1. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!