Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Az Infacol gyógyszer mennyi...

Az Infacol gyógyszer mennyi időn belül hat? Ha a gyomorban gyűjti össze a buborékokat, nem fájdulhat meg neki ott? Mert az Espumisan azt tudom hogy segitett a pukizásban, de ez még nekem új

Figyelt kérdés
2011. jan. 31. 07:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nem a gyomorban gyűjti össze a buborékokat, hanem a belekben. Nálunk azonnal hatott, vagyis azt mondom, javult. Aztán pár nap múlva már magától is ment a jókora pukizás, nem kellett nagyon tornáztatni sem. :)
2011. jan. 31. 07:40
 2/12 A kérdező kommentje:
MINTHA GÖRCSÖLNE TŐLE!!!!!!!!!! :(
2011. jan. 31. 08:16
 3/12 anonim ***** válasza:

Akkor térjetek vissza az espumisanra. Sajnos nem mindenkinél jó ugyanaz. :((

Nekünk az infacol totál bevált, ezért nem is próbáltam mást.

1 hónapos kor után egyébként gripe water is adható, azt is nagyon sokan dicsérik.

2011. jan. 31. 08:27
 4/12 A kérdező kommentje:
Sajna az Espumisan sem valami jó neki,a Gripe Watert meg meg sem tudom itatni vele.Köménymagos teát kap,meg nemtudom ezt az Infacolt adjam e még neki,mivelhogy eddig csak 2szer adtam neki..Jajj teljesen tanácstalan vagyok már:(
2011. jan. 31. 08:29
 5/12 anonim ***** válasza:
A köménymag tea is okozhat ám bélgörcsöket... azt nem próbáltad még elhagyni?
2011. jan. 31. 08:32
 6/12 A kérdező kommentje:
Eddig mindenféle teát kipróbáltam már,a babamosolyt,és az ánizsteát kivéve,és eddig még ez az ami segitett neki valamelyest.Szóval nemtudom
2011. jan. 31. 09:04
 7/12 anonim ***** válasza:

szia

próbáld meg talán úgy adni, h 3-4 napig naponta 4x1 adag(minden alkalommal evés előtt) ez az infacolra vonatkozik.Én így adtam, 2 adag náluk nem hatott, mintha nem is kapott volna belőle, de így huzamosabb ideig megtette a hatását.Ezt lehet így is adni, benne van a betegtájékoztatóba.Én most az édeskömény teát adom a picinek, na nem sokat naponta kb.50ml iszik meg, de jókat tud tőle pukizni nagyon, ez a herbária babamosoly tea.Ha meg semmi nem használ akkor lehet, jobb ha megkérded a gyerekorvost hátha van valami jó ötlete!

off: hány óránként eszik a gyermeked? ez csak engem érdekelne, mert nekem be kellene tartanom a max.2,5 órás szüneteket, de nehezen megy.

Jobbulást a kicsinek!

2011. jan. 31. 09:14
 8/12 anonim ***** válasza:
Szia!Nekünk sajnos semmi ilyesmi nem használt a lányommal,végül rátaláltam a Viburcol homeopátiás kúpra,ami beadás után 15 perccel hatott.Később fogzásnál is jó volt.Most a kisfiamnál sajnos nem hat,Ő hatalmasakat pukizik amúgy is,mégis szenved kicsit,mikor kijön neki.Neki semmit nem adok.
2011. jan. 31. 10:36
 9/12 A kérdező kommentje:
2és fél-3 óránként eszik kb,és úgy gondoltam minden 2ik etetésnél adok neki.én a kúpokat nem nagyon szeretem,oltás után is mindig 2őt kikakil mire elérem a célomat.
2011. jan. 31. 12:32
 10/12 A kérdező kommentje:
ja,légyszi ird meg,te hogy csinálod az édesköményteát???pl 2dl-hez mennyi kell??
2011. jan. 31. 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!