Csak én férjemnek nincs türelme a 7 hónapos babánkhoz?
Nekem anyaként is kiszalad néha a számon egy-egy olyan szó, amit megbánok, de nagyon. Ettől még nem tartom magam rossz anyának, csak néha elfogy a türelem. Sok férfi nem tud mit kezdeni a sírással, és vannak helyzetek,a mikor csak egy anya tudja megnyugtatni a picit.
Lehet, hogy kiszalad a száján
, hogy borzalmas gyerek, de biztos vagyok, hogy attól még szereti és büszke rá, hogy apa lett.
A hirtelen kimondott szavak mögött sokszor nincs semmi csak a tehetetlenség.
Adj neki időt. Meglátod egy 1-1,5 éveshez jobban lesz türelme.
Amúgy amíg nem fogzott, vagy míikor kisebb volt és nem volt ennyire nyűgös, akkor sem tudtad ráhagyni egy kicsit sem?
Pedig nagyon sok türelem kell egy babához! Akkor mi lesz a férjeddel ha 1,5-2 éves és elő jön neki a dackorszak?
Az én férjem sem nagyon foglalkozott a kisfiammal az elején de most már imádják egymást! Most már beszél a kisfiam apa meg élvezi meg együtt barkácsolnak ami nagyon tetszik :D
Nekem is néha elfogy a türelmem de tudom,hogy nem azért rosszalkodik a kisfiam,hogy engem bosszantson :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!