Székesfehérvári bölcsibe bejutni mennyire nehéz? Decemberbe jár le a gyed-em, éhen halunk, ha nem tudok viszamenni dolgozni. (a gond, hogy a férjemnek csökkent a jövedelme)
A múltkor kiírtam egy kérdést fehérvári bölcsikkel kapcsolatban.Egy válaszoló volt.Én csak jövő szeptemberre akartam a babómat beiratni, de azt írta itt valaki, hogy szerinte lecsúsztam a dologról.Ő már tavasszal beiratta a babóját 2011-re, de neki is épphogycsak sikerült.
Dugig vannak sajnos.
A barátnőm az Ybl bölcsit javasolta, hátha ott van hely.Lehet, hogy ott sikeretek lenne.
kisfiam decemberben lesz két éves. én tavaly amikor még csak nyolc hónapos volt akkor jártam a bölcsiket. és szinte mindenhol várólista volt már akkor. vagy 2011-re volt hely. de hát nekünk akkor már ovi kell. meg nekem is muszály dolgozni. a tóvárosi bölcsibe vették fel most kezdjük majd októberben. de már ott sincs hely mondták a szülőin. vagy még a szedreskertit próbáljátok meg.
de sajnos nagyon sok a gyerek és kevés a bölcsi
17:34-nek
igen voltam bent már volt szülői is, hát tényleg nem mostanában volt felújítva de hát ez van sajnos. a muszály nagy úr :)
amúgy voltak fiatal nevelők is. sajnos mindenhol várólista volt már amikor jelentkeztünk. és már itt is az van. ezt az egy évet kihúzzuk valhogy remélem.
oviba már nem akarom ott hagyni mert arról nem hallottam jókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!