Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Létezik, hogy visszaszokik az...

Létezik, hogy visszaszokik az éjszakai evésre?

Figyelt kérdés
7 hónapos kislányom 1-1.5 hónapja nem kér enni éjszaka.Akkor még anyatejes volt.Azóta elment a tejem.Tápszert kap:(!Magától szokott le az éjszakai evésről,viszont 2-3 napja megint enni kér hajnal 2-3 körül.Tuti,hogy éhes ,mert bármit csinálok vele nem jó,csak ha kap enni,akkor alszik szépen tovább.Azt még elmondom,hogy most jön az első foga is.Van ilyen,hogy visszaszoknak az éjjeli evésre?
2011. jan. 29. 17:32
 1/10 anonim ***** válasza:
Szerintem van.Csináld azt,hogy az esti étkezést egy kicsit told ki.
2011. jan. 29. 17:35
 2/10 A kérdező kommentje:
Igen, ezt próbáltuk!Este 8.kor eszik,mert utána azonnal fekszik is le,olyankor már annyira fáradt,hogy alig tud magáról:(!Így tovább nem tudom húzni:(!
2011. jan. 29. 17:45
 3/10 anonim ***** válasza:
Van ilyen, az enyém 13 hónapos, kb. 7 hónapos korától nem evett éjszaka, pár napja viszont hajnal 4 kor felkel, eszik tejcsit és azonnal visszaalszik, és ő is tuti hogy éhes mert másképp nem nyugszik meg
2011. jan. 29. 19:22
 4/10 anonim ***** válasza:
Vacsorára adj neki valami táplálóbbat!Ahogy nőnek egyre több energiát használnak el és nem biztos,hogy az a mennyiség elég mint mondjuk 1 hónapja!Általában úgy szokták,hogy fürdés előtt tejpép vagy valami húsos főzelék és fürdés után tápszer!Bár nállunk az vált be ha az esti tápszerébe teszek tejpépet(Humana tejbedarapép)
2011. jan. 29. 20:08
 5/10 anonim ***** válasza:
Az enyém 14 hónapos és 2 hónapja kezdett megint enni éjjel. Nem tudok neki többet adni napközben mert nem kér, de éjszaka megéhezik és adhatok neki teát, vizet, akkor nem alszik vissza. Addig sír míg meg nem etetem.
2011. jan. 29. 20:26
 6/10 anonim ***** válasza:
Nálunk is ez van 8 hónapos kora óta. Főleg, ha jön a foga! Adok enni, és visszaalszik. Engem nem is zavar, mert nem minden nap van.
2011. jan. 30. 08:25
 7/10 A kérdező kommentje:
Eszik este rendesen,fürcsi előtt tejpépet kap,18 órakor,20 órakor kap tápszert,amiben van sinlac.És mégsem bírja ki reggelig.A bajom csak az ,hogy míg volt cici sokkal könnyebb volt megetetni éjszaka,de így...:(((vízmelegítés,kutyulás,hűtés ,addig a gyerek ordít :S,mindenki felkel...ááááá,nade úgylátom,hogy más babája is visszaszokik.Tehát előfordul.Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a választ.
2011. jan. 30. 08:38
 8/10 anonim ***** válasza:
Én azt csinálom, hogy bekészítem a port a cumisüvegbe a szobájába és a vizet egy üvegben a radiátorára. Mikor ébred csak összeöntöm, míg kikapom a gyerkőt az ágyból addig összerázom. Kb 30 másodperc az egész, a férjem néha fel se ébred rá.
2011. jan. 30. 22:11
 9/10 A kérdező kommentje:
Igen erre én is gondoltam,hogy veszek egy cumisüveg melegítőt és akkor csak összekeverem,mert nálunk hideg a radiátor éjszaka.Így meg le kell mennem a földszintre mikrózni(ott van a konyha,emeletes ház).
2011. jan. 31. 08:18
 10/10 anonim ***** válasza:
Szerintem az is működne ha egy vízforralót dugnál be a szobájába amibe bekészíted a vizet éjszakára és csak pár másodpercre kapcsolod be, nem teljesen forralod vissza a vizet. Én is szoktam így melegíteni.
2011. jan. 31. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!