Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Aki nem használ minden egyes...

Aki nem használ minden egyes pelenkázásnál popsikrémet miért nem használ? Spórolás miatt?

Figyelt kérdés
2011. jan. 29. 17:26
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:

Én sem kenem csak kaki meg fürdés után. Azért, mert pisikor még látszik, hogy van krém a fenekén és szerintem nem kell mindig krémben áznia. Ja, akkor kenem sűrűbben, ha fogzik és piros.

Mondjuk már 1 éves, és sokszor alig van időm kicserélni a pisis pelust, mert leveszem és már hason van:)

2011. jan. 29. 17:58
 12/34 anonim ***** válasza:
Alapszinten soha nem kenem, amióta Premium Care-t használunk, 14 hónapos és nagyon-nagyon ritka, hogy egy picit kipirul a feneke. Amíg eleinte Liberót használtunk kellett párszor kenni,(akkor se vittem túlzásba) de amióta a Premium Caret, nem.
2011. jan. 29. 18:19
 13/34 anonim ***** válasza:

Születés óta csak reggel-este kenem a fenekét, de sokszor még reggel is látszik a 12 órával azelőtt felkent krém.

Nap közben én is csak akkor kenem, ha fogzás vagy egyéb miatt kipirosodik.

Amíg csak szopott, elég volt a sima gyógyszertári krém, amióta kap mást, az antiphlogisticum a tuti nálunk.

2011. jan. 29. 18:23
 14/34 anonim ***** válasza:
En is ugy gondolom tok feleslegesen nem kell kenni a baba popsijat. En alltalaban furdes utan kenem be , sose volt piros a popsija, teljesen egeszseges a bore.
2011. jan. 29. 18:32
 15/34 anonim ***** válasza:
Én se kenem soha, és nem spórolásból.szerencsés vagyok nem érzékeny.talán 3 volt piros 2 és fél év alatt, akkor is azért mert nem volt az a popsitörlő és mást vettem.
2011. jan. 29. 18:39
 16/34 anonim ***** válasza:
Többen írják hogy még látszik a krém a popsiján. Akkor ha csak pisi van nem is törlitek le törlőkendővel a popsiját? Mert én minden egyes pelenkázásnál letörlöm a popsiját meg még a combhajlatban is és kenem minden pelenkacserénél is.
2011. jan. 29. 20:03
 17/34 anonim ***** válasza:
Ez most nekem is tök új?!?!Én minden pelenkacserénél kenem bár nem vastagon(gyógyszertári)Nekem ezt a doki mondta!Az én babám bőre is szép,nagyon ritka mikor ki van egy picit pirosodva!
2011. jan. 29. 20:14
 18/34 anonim ***** válasza:

Nekem a kórházban azt mondták, hogy nem kell kenni. Mikor icipici volt, gyógyszertárival kentem nagyon vékonyan, de kb. mióta hozzátáplálunk, azóta nem mindig kenem. Este, fürdés után mindig, különben meg nagyon szép a popija, a bőre. Van, hogy kicsípi a kaki, de az akkor is kicsípné, ha kenném, mert az már olyan csípés, ami az összetevőkből van, vagy a foga miatt. Ekkor neogranormonnal szoktam minden pelkó után, amíg el nem múlik megint (kb. 1,5 nap)

Most 14 hónapos.

Ja, azt én sem értem, hogy pisi után nem szoktatok törlőzni? (aki azt írja, hogy krémes marad)

Én pisi után is áttörlöm, bár pl. a páromnak már eszébe sem jutott... azt mondja minek, csak pipi volt.... (?)

2011. jan. 29. 20:42
 19/34 anonim ***** válasza:
Én csak fürdés után használok popsikrémet napközben hintőporozom.Hogy miért?Mert feleslegesnek tartom mindíg kenegetni.17 hónapos a fiam és nagyon szép a bőre,tehát nincs hátránya annak hogy nemkenem folyamatosan!
2011. jan. 29. 21:17
 20/34 anonim ***** válasza:

A kórházban még nekem is azt mondták, hogy kenjem minden pelenkacserénél. Én meg - engedelmes, elsőbabás anyuka - kentem is gyógyszertári kenőccsel. Nem volt semmi bajunk, bár a végbele körül mindig piros volt.

Viszont átálltunk mosható pelusra (nem tetra, hanem Popin), emellett meg nem szabad popsikrémet használni, mert akkor a pelus nem szívja fel a vizeletet. És láss csodát: a babám feneke ugyanolyan szép, mint amikor még kentem neki, csak most már a végbele körül sem piros. :-) Na ezt magyarázza meg valaki...

2011. jan. 29. 21:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!