Aki nem használ minden egyes pelenkázásnál popsikrémet miért nem használ? Spórolás miatt?
Nem!
Ha csak pisi van a pelusban, és úgy cserélem, akkor nem krémezem, mert látni a popsiján, hogy fénylik a krémtől.
Ezen én is sokat gondolkoztam, mert van egy ismerősöm, aki csak kaki után keni a kicsi popsiját, viszont állandóan panaszkodik, hogy tiszta kiütés a kicsi feneke. Finoman mondtam neki, hogy én bizony minden peluscserénél kenem a babám popsiját Sudocream-el, és soha egy pötty nem volt még rajta. Azaz volt, mikor nem Pampers popsitörlőt használtam, hanem kipróbáltam egy másik márkát. Na, azzal kétszer töröltem át, és borzalmas kiütései lettek.
Ő állítja azért nem keni, mert biztos a krém nem hagyja szellőzni, és ezért piros. Ez szerintem butaság, főleg, hogy egy nap egyszer kakil a kicsi. Én inkább spórolásnak érzem a dolgot.
Én csak este fürdés után kenem be a popsiját éjszakára. Meg ha kipirosodott. Egyébként nem. Én is úgy gondolom, hogy ha szép, egészséges a kis bőre, akkor semmi szükség a krémre.
A saját kezemet se krémezem, csak ha nagyon ki van száradva!
Szerintem is felesleges mindig kenni, inkább annak a híve vagyok, hogy szellőzzön a bőre. Ezért kenem én is csak kaki után, meg éjszakára.
Fogzáskor volt piros a feneke, se előtte, se azóta sosem.
Szia!
Van itthon 3 tubus Bepanthen, vettem előre, azt hittem kelleni fog. Megszületett a lányom, aki most lesz 4 hónapos, de alig hiányzik valami az első tubus krémből. Naponta csak egyszer kenem a popsiját, este fürdés után. Minden szopi után cserélek pelust és alaposan letörlöm minden alkalommal. Egyszer sem pirosodott még ki a popsija...
Hát én erről most hallok először :) hogy nem kell kenni a fenekét minden egyes tisztába tételnél.
Azért szerintem csak érintkezik a bőre a pisivel mikor van rajta pelenka és az nem jó érzés nem???
A krém azért védőréteget von a bőrre, hogy ne legyen baja...
De ha más babájánál nem okoz ez gondot. akkor hajrá!! :))
Én kenem minden alkalommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!