Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Minden pelenkázásnál használsz...

Minden pelenkázásnál használsz popsikrémet?

Figyelt kérdés
Gyakran kipirosodik a baba feneke? Eszik már rendes ételt is vagy csak anyatejet/tápszert?
2010. nov. 5. 12:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Én minden pelenkázásnál bekenem nekik, nem is pirosodik ki. Hozzátáplált babák már.
2010. nov. 5. 12:31
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
nem minden pelenkázásnál használok sima gyógyszertári van sose volt piros a feneke:-)
2010. nov. 5. 12:34
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Én sudocremet használok és általában csak éjszaka kenem be vele jó vastagon. Soha nem volt piros a popsija. Ő már mindent eszik.
2010. nov. 5. 12:46
 4/12 anonim ***** válasza:

Sima gyógyszertárit használok nappal, éjszakára pedig vékonyan Sudocrémmel kenem be.Igen, minden alkalommal kenem.Már (majdnem) mindent eszik, mert 14 hónapos.

Egyszer volt piros a popsija nyálkás széklettől.Akkor csak lemostam és Sudocrémet, Bepanthent felváltva használtam nála.Helyrejött.Szerintem a Bepanthen segített.

2010. nov. 5. 12:47
 5/12 anonim ***** válasza:

Mostanában igen, mert irgalmatlan csúnya volt a popsija sudokremet használok.

Fogzás miatt is, ugyanis éppen jön a két felső kettes, és pelenkaváltás miatt is volt a pirosodása valószínűleg. Vettem Mülleres pelust, és nagyon nem vált be, irány vissza pampers active babyhez. 2 nap alatt helyrejött, de most még kenegetem a popsiját egy darabig a sudoval.

2010. nov. 5. 12:48
 6/12 anonim ***** válasza:
19 hónapos, de már jó ideje csak reggel meg este krémezem be a gyógyszertárival. Semmi gond nem volt a fenekével.
2010. nov. 5. 12:52
 7/12 anonim ***** válasza:
Kaki és fürdés után törlőkendővel megtörlöm és bekenem gyógyszertári popsikrémmel, egyébként csak simán pelust cserélek. Nem piros neki.
2010. nov. 5. 12:55
 8/12 anonim ***** válasza:
ja, 7.5 hónapos, jórészt még anyatejes, 2 foga van, most növeszti a felső kettőt.
2010. nov. 5. 12:56
 9/12 anonim ***** válasza:
2.5 éves múlt,még pelenkás...csak kakilás után,és este,fürdés után kenem be(éjszakára).A sima gyógyszertári krémet használom születése óta,1x volt nagyon piros,amikor 4 foga jött egyszerre,akkor a Sudocrem hozta rendbe.
2010. nov. 5. 13:28
 10/12 anonim ***** válasza:
Én is kakilás után és az esti pancsi után kenem a fenekét sudokrémmel
2010. nov. 5. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!