Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem régóta vettem észre, hogy...

Nem régóta vettem észre, hogy egyre kevesebb a tejem.8 hónapos a babám.2 hónapja kap ebédre husit, du pedig gyümölcsöt. Kezdjem el a tápszert? Vegyek üzletbe, vagy irassak a dokival? Ti hogyan csináltátok?

Figyelt kérdés

Félek, ha elkezdek valamilyen tápszert adni, egyáltalán nem fog cicizni és szinte mindig a cicin alszik el.

Mit tegyek anyukák?

2009. febr. 6. 11:58
 1/2 anonim ***** válasza:

Nyugi! Az én lányom néha kap tápszert, pl, ha dokihoz vagy suliba megyek,akkor mami vigyáz rá és már lefejt tejcsi nincs. Semmi baja, mert annyira örül, ha hazaérek, hogy szinte elkap akkor is, ha előtte teleette magát.

Muszály adni neki tápszert, HUMANA-t, mert se vizet, se teát nem iszik, de főzeléket, gyümölcsöt, kenyérfalatkákat eszik.

Üdv. 11 hónapos nagylány anyuja

2009. febr. 6. 12:34
 2/2 A kérdező kommentje:

Szia, köszönöm a választ.

Mi is eszünk már több mindent,főleg az kell neki amit mi eszünk.

Akkor veszek tápszert, mert jó ha van itthon.

Te is úgy érezted h már kevés a tejed h úgy fájt mint a legelején? nincs begyulladva, de olyan mintha már üres lenne.

2009. febr. 6. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!