Ha látnátok a babátokon, hogy nagyon álmos pont mikor fürdetni indulnátok, megfürdetnétek még gyorsan, vagy inkább hagynátok aludni?
Gyors furses es alvas.
Joibbat alszik ha megfurdetem...
Szia.
Nem dől össze a világ ha egy nap kimarad este a fürdés.Max reggel a hajlatokat és a fenekét áttörlöm nedves fürdökesztyüvel.
Mindenképpen fürdés!!!
Muszáj a rutint tartani hogy jót aludjon és jól érezze magát:-)
én azért fürdetem meg ilyenkor is, mert én is sokkal jobbat alszom ha fürdök alvás előtt!
Mondjuk az én kisfiam imád fürödni, igy nem gond ha álmosan megyünk, kicsit felélénkül, majd fürdés után eszik és jót alszik.
(volt hogy nem fürdettem meg mert sajnáltam, de nyügösebben és többször kelt fel éjjel, ja és hamarabb felkelt reggel)
Szerintem próbáld ki, lehet nektek is beválik a fürdés, de ha nem akkor legközelebb ha álmos akkor ne vidd fürdeni hanem altasd el.
De mindenképp próbáld ki mind a két variációt hogy megtudd nektek/babádnak melyik a jobb!!!
megfürdetném
14 hónapos a fiam, még soha nem hagytuk ki az esti fürdést :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!