Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor kezdte el érdekelni a...

Mikor kezdte el érdekelni a babátokat, ha mesét olvastál neki?

Figyelt kérdés
Kislányom 16 hónapos és egyáltalán nem érdekli ha mesélek neki. Elég pici babakora óta szeretnék nézegetni vele meséskönyveket és olvasni, de egyáltalán nem érdekli. Sem picinek, sem most. Talán ha az első két oldalt megnézi és már dobja is félre. Még korai, vagy csak őt nem érdekli?
2011. jan. 28. 17:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Uff, nalunk mar kedvenc mesekonyv is van: a harom kismalac es a farkas! Kb. 2 hete kezdodott, hogy kedvenc lett a konyv, ha pizsibe rakom mar elore fosok, hogy biztos megint az ui-ui-t kell nezzuk...nem fogad el mast, nekem meg mar a fulemen folyik ki! De olvasni meg nem lehet neki sem, ossze-vissza lapozgat, de ha a kepekre mutogatok, akkor nyugton ul, erdeklodve nezi, nevetgel, ha a farkas jon, uti. De mar nem tudok milyen sztorit, vagy vmi ujat kitalalni! 16 honapos kisfiu egyebkent.
2011. jan. 28. 20:22
 12/13 anonim ***** válasza:
Én aztán hiába is próbálkoztam eddig vele. A kisfiam 14 hónapos, de a napokban vettem észre azt, hogy már megül az ölemben, amíg egy keményfedeles könyvet elolvasok neki kb. félig. Amúgy érdekli a könyv, a keményfedeles és a szép (még nem neki való) mesekönyvek meg főleg, de az még jobban szereti, ha elmutogatjuk, hogy mi van a képen.
2011. jan. 28. 20:32
 13/13 anonim ***** válasza:
Ennyi idősen még nem baj, ha nem érdekli, valószínűleg nem is fogja érteni igazán. Két éves kor körül már érdemes elkezdeni mesélni, de csak rövid egyszerű meséket. Egy ilyen kicsi gyereknek még nagyon érdekesen kell a mesét előadni, különböző hangsúlyokkal, és hangszínekkel.
2011. jan. 28. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!