Mikor kezdte el érdekelni a babátokat, ha mesét olvastál neki?
Azt hittem, csak mi vagyunk így /fel sem mertem tenni a kérdést :)
Mi azért elnézegetjük együtt a mesekönyvet, de mindig lapozgat, így lehetetlen olvasni.
Amikor a pocimban volt, minden este olvastunk neki felváltva. De most...
Másfél éves és lehetetlen küldetésnek tűnik :)
Amikor a szobában elrajzolgat vagy babázik, akkor mindig olvasok neki, de sosem fordul oda, hogy mégis mit zagyválok itt folyamatosan.
Én is kíváncsi vagyok, mikor fogja értékelni a monológomat :)
3. válaszoló vagyok.
Amikor ovis voltam, meg voltam őrülve a Mesedoboz című kisdobozkáért, amibe hat darab könyvecske volt. Szét olvastam, mire másodikba mentem volna. És sikerült beszereznem pár éve . IMÁDOM :)
Na, azokat lapozgatjuk, olvasgatjuk :)
Nálunk 13 hónapos kora óta működik az olvasás, amióta megállás nélkül mutogat mindenre. A színes leporellók csak 7-8 oldalasak, de pl a Ki ette meg a málnát? (Nemes Nagy Ágnes) így is elég hosszú, mégis minden este azt mesélem neki végig. Akad olyan nap, hogy megunja, de többnyire nem ez a helyzet.
Már ismeri a képeket, mutogatja a madarat a fán, stb.
Most 15 hós, fiú. De gondolom ez nem felt. az én érdemem, minden gyerek más. :)
Mi elég korán, 7 hós korában kezdtük. Először A/5-ös oldalnyi rövid mesékkel. Mindig is élvezte, mosolygott, ahogy hangsúlyoztunk.
Most 13 hós, ő maga választ alvás előtti mesét, figyelmesen végighallgatja, majd 'megbeszéljük', mit látunk a képeken. A kiskakas gyémánt félkrajcárja, A három kismalac, A kisvakond nadrágja, hasonló meséink vanak, egyelőre csak leporellók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!