Mitt tegyek? Szabad?
11hetes a kis fiam
Egy ismerősöm mondta hogy ö már 3 hónaposan adott neki cumis üvegbe szilárd ételeket
Én is el szeretném neki kezdeni 3 hónaposan
És ö csak tudta hogy szabad mert ö ápolónő volt ..
Szerintem üvegből ne. Ha szeretnél adni hát adj de kanállal.
Én is 3 hónaposan kezdtem mert tápszeres volt de az anyatejeseknek később javasolják!
Szia.
Én is 3 hónaposan kezdtem a hozzátáplálást.
De csak gyümölcsöt kapott.Nem szilárdat.
Kb. 9 hónaposan kezdett el szilárd ételeket is enni.
Adhatsz neki gyümit ( Boltit vagy Bébiételt is)
Szilárd,darabos ételt csak akkor szabad neki adni,ha már a kezével a szájába tudja tenni.
Most adj neki reszelt almát,vagy más gyümölcsöt kekesszel,vag piskótával keverve,kikanállal. Adhatsz után neki levesben főtt zöldségeket,pipimájat turmixolva.
Lassan szoktasd le az éjszakai evésről. Ha nem elég a tejed éjszakára,akkor felestejben főzz grízt,hígra. Ezt adhatod cumisüvegből.
Igaz,hogy ma nem ez a divat. De mi is így nőttönk fel,én is így etettem mindhárom gyerekemet.
Egyik sem allergiás semmire,és mindegyik egészséges.
Normális az is,aki nem követi a tápszergyárak tanácsait.
Döntse el minden anyuka,hogyan eteti a babáját.
Az is normális,aki anyáink módszerét alkalmazza,az is,aki tápszerezi a babáját.
"És ö csak tudta hogy szabad mert ö ápolónő volt .."
Tehát ő mindent tud... gratulálok. Ha a kútba ugrik, akkor is ugrasz utána, mert ő ápolónő volt, és jobban tudja?
Olvasnivaló: [link]
egy kis kolbászt is darálj bele...
ne viccelj már, 3 hónaposan? tönkre teszed a gyomrát és számtalan oka van még, hogy leghamarabb 4 hós korától lehet kezdeni a hozzátáplálást!! szándékosan ártanál a babádnak?
kérdezz rá a gyermekorvosnál és aszerint cselekedj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!