1,5% tejet szeretnék adni kisfiamnak! Fel kell forralni? és ha felforralom, mondjuk d. e. , elrakhatom estére? Vagy mindig frissen kell csinálni? Valakitől azt is hallottam hogy vizezni kell?
Figyelt kérdés
2011. jan. 28. 12:43
11/14 anonim válasza:
1 éves babának,nyugodtan adhatsz már tejet.Az én kisfiam 13 hónapos.Kezd először az 1,5%-sal,hogy nehogy fájjon a pocija.Aztán nyugodtan adhatod a 2,8%-ost.Nem kell vízezni,Felforralod,mikor adnád neki ,lehűtőd s már ihatja is!
12/14 anonim válasza:
hát, az én fiamnak például ment a hasa a nyers tejtől. Én mindíg fvőzöm neki, 2-3 napig elég. Persze megkóstolom én is, hogy lássam, nincs-e megromolva.
13/14 anonim válasza:
mindenképp alacsony zsírtartalmúval kezdd, mert az kevésbé terheli meg az emésztőrendszert!!! Ne artós tejet adj, hanem "gyorsan romlót" és a biztonság kedvéért forrald fel. Főzelékbe ajánlatos először egy kis kanállal keverni, aztán már bátrabb lehetsz, ha nem okozott problémát, reméljük így lesz!
14/14 anonim válasza:
nem a tej zsírossága terheli meg a gyomrot, hanem a tejfehérje lebontása. olyan zsírtartalmút adsz neki amilyet akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!