Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi idő után kaptál kompenz...

Mennyi idő után kaptál kompenzációs pelust? Libero!

Figyelt kérdés

Sajnos kifogtunk a derékgumi nélküli szériából is 2 csomag hibásat. Nem a gumírozás idegesített, hanem hogy a derékrésznél össze volt csomósodva valami, olyan gyöngyszerű akármi, és kidörzsölte a fiam hasát-köldökét. Írtam is nekik e-mailben, amire még aznap válaszoltak, és kérték, hogy az általam hibásnak vélt darabokból küldjek mintát, meg a csomagról a gyártási számot. A 2 csomagból 1nek volt meg a csomagja, de mindkét csomagból küldtem mintát másnap. Mellékeltem az e-mail váltást, és mégegyszer leírtam a problémámat. Azóta semmi, nem jelentkeztek, sem e-mailben, sem postai úton.

Azért érdeklődnék, hogy aki esetleg valamilyen probléma miatt reklamált és kapott "ajándék" csomag pelust, az mikor kapta meg, a reklamációtól mennyi idő telt el? Postai úton, vagy futárszolgálat vitte a pelust?

2011. jan. 27. 21:13
 1/9 A kérdező kommentje:
Bocsi, most olvasom, hogy mit írtam. Szóval a hasánál volt összetömörülve az az akármi. Végülis a derekánál, csak elöl. :D
2011. jan. 27. 21:21
 2/9 anonim ***** válasza:
Én a gumihiány miatt küldtem nekik mintát, kb. 2 hét múlva kaptam egy teljes csomagot, postán.
2011. jan. 27. 21:52
 3/9 anonim ***** válasza:
Én már kétszer kaptam cserecsomagot, kb 3 hét után, postai úton.
2011. jan. 27. 22:07
 4/9 anonim ***** válasza:
Én is a gumirozás hiánya miatt reklamáltam, és pont ma kaptam meg, postai úton! 2 hete adtam fel nekik a levelet.
2011. jan. 27. 22:09
 5/9 anonim ***** válasza:
Én is kb. két hét múlva kaptam meg a csere csomagot postán.
2011. jan. 27. 22:55
 6/9 anonim ***** válasza:
A minta postára adása után 3 héttel kaptam meg a cserecsomagot.
2011. jan. 28. 07:37
 7/9 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, nem tudom, hogy milyen cég szállította ki, de itt csöngetett a lakás ajtaján a nagy dobozzal. Szóval nem kellett érte bemenni a postára, hogy felvegyem.
2011. jan. 28. 07:39
 8/9 anonim ***** válasza:
Postás hozta,olyan 2 hét volt!
2011. jan. 28. 09:45
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat. Akkor még várok, 1,5 hete adtam fel a levelet.
2011. jan. 28. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!