Milyen "használhatatlan" ajándékot kaptál amikor született a kisbabád?
Volt ilyenre példa?Hogy valami nagyon hasznavehetetlent kaptatok?Vagy esetleg valamiből rengeteget?
:)
Ugyan csak utólag derült ki, hogy nem fogjuk használni, de a cumisüveg volt ilyen! Anyatejes volt a babám, hozzátápláláskor pedig pohárból kezdtem itatni!
Aztán nem egészen születésekor, de 3 hónaposan kapott anyósomtól 56-os napozót (mert olyan szép volt a színe...)!
A sok plüss kabala.. bár ezeket később kaptuk.
Igazán a születésük után általában inkább ppénzt és kisruhákat kaptunk..
Nálunk anyós hozott egy harisnyát, amikor 2 hónapos volt a lányom, mer megtetszett neki... 98-104-es méretűt :) Mondjuk, azóta belenőtt, mert most 2,5 éves.
Nálunk is volt olyan, hogy újszülött méretű holmit kapott kb egy évesen...
Egyébként meg rengeteg olyan ruhát kaptunk, amit nem tudtunk használni, mert pl vettek 56-os vastag plüss rugit, pedig igazi meleg-napsütéses ősz volt mikor született. Kaptunk egy gyönyörű hímzett-csipkés pólyát, de egyáltalán nem pólyáztuk. Szintén felesleges volt a rengeteg rágóka, csörgő és plüssállat, úgy osztogattam szét később.
Ja, meg kapott egy gumi ugrálóállatot, ezt másfél éves koráig rakosgattam a kamrában :-)
A fiamnál megmondtuk, hogy konkrétan mekkora holmit vagy pelust tudnánk használni, mert ő nagyon nagy baba volt, és nem akartuk, hogy jószándékúan vegyenek neki kisruhát, ami aztán eleve kicsi, mert hiába pár hetes újszülött, 68-72-es hord és 3-as pelust...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!