Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Baj, ha nem vittem ki már...

Baj, ha nem vittem ki már vagy 5 napja a babámat a hidegbe?

Figyelt kérdés
Egy embert sem láttam, aki babakocsival flangálna az utcákon, mióta lesett a hó. Viszont már így sem szeret babakocsiban lenni, nem tudom, mi lesz. Vigyem ki az erkélyre levegőzni...? 7 hós bébi
2011. jan. 27. 17:03
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%
Bizony baj. Az enyém ha fél napig nincs kint, már kész "beteg". (16 hós)
2011. jan. 27. 20:58
 22/29 anonim ***** válasza:
50%

Szerintem nem lenne baj, de tényleg nem volt olyan nagyon hideg a héten.

Mondjuk nálunk pl hó volt, ma már nincs, de a héten én is elég nehezen jutottam ki, mert a babakocsink nem bírja a havas járdát. Kézben meg nem tudom vinni, mert ketten vannak, nehéz lenne. Ilyenkor sajnos van, hogy pár napig szobafogság:(

Az én kisebbikem sajnos nagyon rosszul tűri a hideget, sír, nyűglődik végig a séta alatt, kb -5 foktól lefelé. Na akkor én is nehezen veszem rá magam, hogy kimenjünk, a teljes sétát végigordító gyerekkel nem nagy élmény...szóval ne kövezzük azért meg az anyukát.

De ha van erkélyetek, öltöztesd fel, told ki, mert kell a friss levegő, jobb lesz a hangulata tőle és tényleg, már 10-15 perc is számít.

2011. jan. 27. 21:15
 23/29 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Kulfoldon elek es hetfon -22 fok volt. Aznap nem vittem ki az 1,5 eves kisfiamat de azon kivul minden nap kiviszem mert a gyereknek KELL a friss levego. Es meg nem volt beteg sosem.

Orvosunkat is csak oltasokkor latjuk, kerdezi is mindig,hogy mi a "titkom". Semmi,csak mindennap legalabb 1 orat friss levegon van a gyerek.

Jol fel kell oltoztetni aztan annyi.

Ha itt elnetek ahol mi akkor egyaltalan ki sem vinned a gyereket mert hideg van?

Es akkor szerintem otthon (M.o-n) kb -5 fokokrol beszelunk amikor is siman ki lehetne vinni a gyereket.

2011. jan. 28. 00:29
 24/29 anonim ***** válasza:
100%
Ja es itt allandoan van ho.Most nem tul sok, olyan 15 cm.
2011. jan. 28. 00:31
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
Én minden nap kiviszem a kisfiamat délelőtt és délután is, mert egyszerűen igényli. Neki teljesen mindegy, hogy 30 fok, vagy -10. Most 7 hónapos, még nem adódott probléma a hideg idő miatt. Gyerekorvosunk is azt mondta, ha hideg időben nem is akarom kivinni sétálni, legalább az erkélyre rakjam ki egy fél órát. Szerintem,ha jól be van öltöztetve, akkor nem lehet baj.
2011. jan. 28. 07:22
 26/29 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Először is, akik kiálltak mellettem ismeretlenül is, azoknak köszönöm. A "lelustázóknak" pedig csak annyit tennék hozzá, hogy a hidegek kivételével minden nap kivittem a kicsit a levegőre sétálni legalább egy órára. De igaz, én vagyok a hülye, mert azt nem írtam meg, hogy ha kiviszem akár a 0 fokba, vagy az alá, akkor napokig köhög! És azt az orvos mondta, hogy amiatt van, hogy a szmog akkor jobban megáll a ködös, hideg levegőben, ergó a gyereknek tök egészségtelen és ezért fullákol. UFF. Nem vagyok lusta.
2011. jan. 28. 09:13
 27/29 anonim ***** válasza:
49%
A kérdésed elején erről nem írtál, arra vártál, hogy mindenféle plusz info nélkül mindenki helyeselni fogja, hogy 5 napig ki sem bújsz? Az sokkal egészségtelenebb:(
2011. jan. 28. 09:18
 28/29 anonim ***** válasza:
0%

jaa.bocs így szolt a kérdésed:"Baj, ha nem vittem ki már vagy 5 napja a babámat a hidegbe?"

Szerintem vagy nem tudod mit akarsz,vagy már ködösítesz,szándákosan nem írtam azt hogy nem mondasz igazat,de ezt gondolom.találd már ki melyik az igaz!!

2011. jan. 28. 12:21
 29/29 anonim ***** válasza:
Igen baj, hogy nem vitted ki. Annyira nem volt napközben hideg, hogy felöltöztetve ne lehetne egy ennyi idős babát kivinni. 9,5 hónapos a kislányom és mindennap kimegyünk általában. Tény, hogy jóval kevesebb babakocsit látni az utcán, de ez engem nem zavar. Kislányom szép egészséges pirospozsgás pofival jön haza mindennap a sétából.
2011. jan. 28. 14:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!