Baj, ha nem vittem ki már vagy 5 napja a babámat a hidegbe?
Szerintem nem lenne baj, de tényleg nem volt olyan nagyon hideg a héten.
Mondjuk nálunk pl hó volt, ma már nincs, de a héten én is elég nehezen jutottam ki, mert a babakocsink nem bírja a havas járdát. Kézben meg nem tudom vinni, mert ketten vannak, nehéz lenne. Ilyenkor sajnos van, hogy pár napig szobafogság:(
Az én kisebbikem sajnos nagyon rosszul tűri a hideget, sír, nyűglődik végig a séta alatt, kb -5 foktól lefelé. Na akkor én is nehezen veszem rá magam, hogy kimenjünk, a teljes sétát végigordító gyerekkel nem nagy élmény...szóval ne kövezzük azért meg az anyukát.
De ha van erkélyetek, öltöztesd fel, told ki, mert kell a friss levegő, jobb lesz a hangulata tőle és tényleg, már 10-15 perc is számít.
Sziasztok!
Kulfoldon elek es hetfon -22 fok volt. Aznap nem vittem ki az 1,5 eves kisfiamat de azon kivul minden nap kiviszem mert a gyereknek KELL a friss levego. Es meg nem volt beteg sosem.
Orvosunkat is csak oltasokkor latjuk, kerdezi is mindig,hogy mi a "titkom". Semmi,csak mindennap legalabb 1 orat friss levegon van a gyerek.
Jol fel kell oltoztetni aztan annyi.
Ha itt elnetek ahol mi akkor egyaltalan ki sem vinned a gyereket mert hideg van?
Es akkor szerintem otthon (M.o-n) kb -5 fokokrol beszelunk amikor is siman ki lehetne vinni a gyereket.
jaa.bocs így szolt a kérdésed:"Baj, ha nem vittem ki már vagy 5 napja a babámat a hidegbe?"
Szerintem vagy nem tudod mit akarsz,vagy már ködösítesz,szándákosan nem írtam azt hogy nem mondasz igazat,de ezt gondolom.találd már ki melyik az igaz!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!