Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Baj, ha nem vittem ki már...

Baj, ha nem vittem ki már vagy 5 napja a babámat a hidegbe?

Figyelt kérdés
Egy embert sem láttam, aki babakocsival flangálna az utcákon, mióta lesett a hó. Viszont már így sem szeret babakocsiban lenni, nem tudom, mi lesz. Vigyem ki az erkélyre levegőzni...? 7 hós bébi
2011. jan. 27. 17:03
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
33%
Másfél éves a kisfiam,de ha nagyon hideg van nem viszem ki! Ha enyhébb az idő akkor 4-5 naponta azért kicsit kiviszem sétálni!
2011. jan. 27. 17:04
 2/29 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem vidd ki az erkélyre, nekem 8 hónapos,és ha hideg van én akkor csak az erkélyre viszem ki 30 percre jól beöltöztetve, kell nekik a friss levegő
2011. jan. 27. 17:06
 3/29 anonim ***** válasza:
90%

szerintem igen, baj, ha lepontozol akkor is:S

képzeld el magad, mikor nem jutsz friss levegőhöz. igenis szüksége van az embernek arra, hogy naponta legalább egy órát levegőzzön.mikor az én lányom kicsi volt, órákat aludt kint a levegőn. és semmi baja nem történt.

2011. jan. 27. 17:10
 4/29 anonim ***** válasza:
100%
Ha van erkély, akkor használd ki! Ő még úgysem tud járni, neki a friss levegő a fontos, nem az, hogy sétáljatok!
2011. jan. 27. 17:12
 5/29 anonim ***** válasza:
100%
Vidd ki mindenképpen, legalább 10-15 percre, én tavaly mikor 7 hónapos volt ilyenkor akkor is szinte mindennap sétáltunk kivéve mikor szakadt az eső, de a teraszra akkor is kimentünk levegőzni!
2011. jan. 27. 17:15
 6/29 anonim ***** válasza:
100%
Az utolsónak igaza van,kell a friss levegő. Ha nem is minden nap akkor két naponta de vidd ki a babát. Persze ha hóvihar van és repkednek a kemény mínuszok én sem megyek ki a gyerekkel. Öltöztesd fel jó melegen,én be is takarom és ráteszem a lábzsákot. Ha fúj a szél vagy esik a hó ráteszem az esővédőt és ennyi.
2011. jan. 27. 17:17
 7/29 anonim ***** válasza:
100%
Annyira most nincs is hideg , h ne lehessen kimenni velük, tegnap és tegnap előtt is kint aludt a kislányom az udvaron 2,5órát, semmi baja.Jól fel kell öltöztetni, betakarni. Én ha már fél napot nem megyek ki már akkor rosszul érzem magam, ugyanígy a babának is szüksége van a levegőre. Öltözz fel te is jó melegen és lehet menni sétálni.
2011. jan. 27. 17:18
 8/29 anonim ***** válasza:
79%
5 nap az sok. Tényleg nincs még olyan hideg,ez nem jó kifogás. Bocs,de szerintem az anyukának nincs kedve megmozdulni.
2011. jan. 27. 17:26
 9/29 anonim ***** válasza:
77%
Hidd el,magunkat meggyőzni több erő kell...a kisfiam legrosszabb szokása,hogy csak babakocsiban,a szabadban hajlandó jót aludni.Egyben az egyik legegészségesebb szokása is ez!
2011. jan. 27. 17:34
 10/29 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nincs olyan hideg most mint pl decemberben volt.

Menjetek ki a levegőre vagy csak az erkélyre.Sétálni is lehet azért kicsit,gondolom azért el van valamennyire lapátolva vagy tolva a hó.Ha mi csak 1 napot nem megyünk ki másnapra már megőrjít a nyavajgással,ilyenkor bepotóljuk az előző napot is:)

Arról nem beszélve,hogy most az influenza szezonban ez a hideg kell,hogy a vírusok elpusztuljanak,tehát a friss hideg levegő ilyenkor jó hatással van az immunrendszerre.

2011. jan. 27. 17:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!