Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Baj, ha nem vittem ki már...

Baj, ha nem vittem ki már vagy 5 napja a babámat a hidegbe?

Figyelt kérdés
Egy embert sem láttam, aki babakocsival flangálna az utcákon, mióta lesett a hó. Viszont már így sem szeret babakocsiban lenni, nem tudom, mi lesz. Vigyem ki az erkélyre levegőzni...? 7 hós bébi
2011. jan. 27. 17:03
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%
Abszolút nem volt a friss levegőn 5 napja? Minden nap ki kell vinni, nem volt szerintem olyan rossz idő, hogy ne lehetne kimenni. Én ezt nem tudnám megtenni. A levegőzésre nagy szüksége van.
2011. jan. 27. 18:27
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
Az én véleményem is az, hogy kell a friss levegő a babáknak. Ha jól beöltözteted, akkor nem fog megfázni hidd el. És ha még csak az erkélyre is mentek, legalább levegőn van. De ha beöltözteted nyugodtan viheted egy kört a kezedben is sétálva, akár csak a ház elé mentek le egy 10 percre, már az is sokat jelent.
2011. jan. 27. 18:30
 13/29 Orchidea001 ***** válasza:
62%
Kell a friss levegő!!! Jézusom,te is bent vagy 5 napja én nem bírnam.Nagyon egészséges nekik ez az idő,jol beöltözve és akar az arcat bekenve .Én vettem rá kremet a dmbe.úgy alszik, mint a bunda és utana olyan szép a színe.
2011. jan. 27. 18:44
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
bocsi,de azt kell írnom,hogy igen.Nem volt hideg,nem fújt a szél,vagy ha egyik nap délelőtt ilyen volt,délután már nem,másnap meg pláne,ha csak napi fél órára de fontos nekik a friss levegő,az agyagcseréjük is meggyorsul,rendben tarja a vér oxigén éllátását és még sorolhatnám mennyire fontos a belsőnek a friss levegő és még itt van a lélek hogy azért láthat dolgokat,hogy vidámabb,nyugodtabb lesz.szerintem szedd össze magad és vidd ki azt a kisgyereket a levegőre.
2011. jan. 27. 18:46
 15/29 anonim ***** válasza:
82%

mindenképp vidd ki! kell a levegő!

az enyém sem bírta ennyi idős korában a babakocsit, ha sírt benne, kivettük, és vittük kézben, aztán tavaszra megszerette a kocsizást is

2011. jan. 27. 18:48
 16/29 anonim ***** válasza:
38%
Első vagyok, azért lettem lepontozva mert a -20fokban nem viszem ki a gyereket? Amúgy minden nap kint vagyunk ha az idő engedi!De nem fogom -15fokban is minden nap kivinni,főleg,hogy hamar megfázik! Írtam is ha NAGYON HIDEG VAN!
2011. jan. 27. 19:12
 17/29 anonim ***** válasza:
100%

Bocs, de melyik mínusz 20 fok?

Nálunk ma volt a héten a leghidegebb, mínusz 3 fok!

Simán kint voltunk 1 órát a 13 hónaposommal, te pedig azt írtad, hogy a másfél évessel (!) 4-5 naponta mentek ki a hidegben.

Én hóesésben is kint vagyok, engem nem zavar, rajta meg van esővédő. Mínusz 5 fokig, és ha nincs orkán szél, mi minden délelőtt lent vagyunk az utcán. Meg is bolondulnék, csak akkor vagyunk bent 5 napig egyfolytában, ha lázas a kicsim.

2011. jan. 27. 19:32
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
Baj!
2011. jan. 27. 19:42
 19/29 anonim ***** válasza:
82%

Bajnak nem baj, de mivel egyáltalán nem volt hideg, nyugodtan kimehettek vola.

Nem is értem, hogy bírod 5 napja bent.

2011. jan. 27. 20:04
 20/29 anonim ***** válasza:
50%
idén még nem volt -20 fok,de amikor levegőzni viszi az ember a gyerekét még -10-se.de persze mindenki maga dönti el mi a fontos neki.a kérdezőnek biztos nem a gyereke.bocs de egyszerűen lusta,ez van.
2011. jan. 27. 20:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!