Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Normális, hogy néhány hetesen...

Normális, hogy néhány hetesen folyamatosan enne?

Figyelt kérdés
A fiam hihetetlen mennyiséget képes magába szívni, kb. 15 percig eszik, majd rövid szünet után ismét elkezd bömbölni és csak a szopás nyugtatja meg. Többször ki is hányta már a felesleges tejet. A gyerekorvos megvizsgálta, de nem talált semmi rendelleneset. Pár hét után visszük ultrahangra. Lehet a háttérben valamilyen szervi baj, emésztési zavar? Hallottam, hogy sok csecsemőnek szüksége van arra, hogy gyakran mellre tegyék, de ez a fékezhetetlen evéskényszer már ijesztő.
2011. jan. 27. 16:27
 1/3 anonim ***** válasza:
Ismerös helyzet. nekem a lányom már a korházban 100 milit megevett amin elszörnyülködtek az ápolók. iszonyatosan evett. 2 hónapos koráig szinte csak zabált, és ha nem volt kaja akkor hiszti. na aztán leállt magától, azóta eltelt 2 hónap és kb ugyan annyit eszik mint akkor. van hogy egész nap 100-t eszik napokon keresztül. szóval adj neki amennyi kell, nincs semmi baja, majd leáll magától. ha nagyon soknak ítéled, adj neki sima felforralt vizet langyosan én azzal tudtam kicsit átverni.
2011. jan. 27. 16:37
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a hozzászólást, kicsit megnyugtattál. Mi is próbáljuk vízzel itatni, de sajnos nagyon válogatós, az anyai mell mindig győz a cumisüveg ellen:)
2011. jan. 27. 16:43
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem 3 babám csinálta ezt két hónapig. Szó szerint ők is zabáltak, nem birtak a gyomrukkal. Aztán megállapodtak két hónap után. Nyugodj meg nincs semmi baja. És nem csak az én babáim voltak ilyenek. :)
2011. jan. 27. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!