Normális, hogy néhány hetesen folyamatosan enne?
Figyelt kérdés
A fiam hihetetlen mennyiséget képes magába szívni, kb. 15 percig eszik, majd rövid szünet után ismét elkezd bömbölni és csak a szopás nyugtatja meg. Többször ki is hányta már a felesleges tejet. A gyerekorvos megvizsgálta, de nem talált semmi rendelleneset. Pár hét után visszük ultrahangra. Lehet a háttérben valamilyen szervi baj, emésztési zavar? Hallottam, hogy sok csecsemőnek szüksége van arra, hogy gyakran mellre tegyék, de ez a fékezhetetlen evéskényszer már ijesztő.2011. jan. 27. 16:27
1/3 anonim válasza:
Ismerös helyzet. nekem a lányom már a korházban 100 milit megevett amin elszörnyülködtek az ápolók. iszonyatosan evett. 2 hónapos koráig szinte csak zabált, és ha nem volt kaja akkor hiszti. na aztán leállt magától, azóta eltelt 2 hónap és kb ugyan annyit eszik mint akkor. van hogy egész nap 100-t eszik napokon keresztül. szóval adj neki amennyi kell, nincs semmi baja, majd leáll magától. ha nagyon soknak ítéled, adj neki sima felforralt vizet langyosan én azzal tudtam kicsit átverni.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a hozzászólást, kicsit megnyugtattál. Mi is próbáljuk vízzel itatni, de sajnos nagyon válogatós, az anyai mell mindig győz a cumisüveg ellen:)
2011. jan. 27. 16:43
3/3 anonim válasza:
Nekem 3 babám csinálta ezt két hónapig. Szó szerint ők is zabáltak, nem birtak a gyomrukkal. Aztán megállapodtak két hónap után. Nyugodj meg nincs semmi baja. És nem csak az én babáim voltak ilyenek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!