Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha elkezdi az ember a hozzátáp...

Ha elkezdi az ember a hozzátáplálást, a babakonyha cuccait hogy kezelitek? Milyen szerrel mosogatjátok, külön kezelitek egy ideig, külön mosogatószivacs? Van egy külön kis edénykéje a főzéshez?

Figyelt kérdés
2009. febr. 5. 11:09
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem volt külön edény és ugyanabban a mosogatóban, ugyanazzal a szivaccsal és mosogatószerrel mosogattam, mint a többit.

Már 9 éves és úgy tűnik "túlélte" :-)

2009. febr. 5. 11:14
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Én is ugyanabban mosogatom, ugyanazzal a szivaccsal és mosogatószerrel, mint a sajátjainkat. Nem hinném hogy bármi baja lesz tőle. Főleg ha ezt szokja meg :)
2009. febr. 5. 11:21
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én ugyanott mosogattam,annyi,h külön szivacsa van.Eddig.Most már a mosogatógépbe rakom be.Csak azért van külön edénye,mert olyan pici(az edény),h másra nem tudom használni,az ő kajáihoz meg pont elég.Ja,9 hós lesz a babám.
2009. febr. 5. 11:25
 4/5 anonim ***** válasza:
48%
Én nemrég kezdtem tejpépet adni (5 és fél hónapos), tehát körvonalazódik a dolog: saját kanala és tányérja van, illetve később saját (új) edényben fogok neki főzni. A mosogatásnál is van saját szivacsa (ez a legnagyobb baciforrás), és külön szárítom a dolgait. Szerintem nagyobb óvatosságra az elején nincs szükség, úgyis mindent a szájába vesz.
2009. febr. 5. 11:25
 5/5 anonim ***** válasza:
65%
Nem kezeltem külön. De én mosogatóronggyal szeretek mosogatni, nem szivaccsal és azt viszont legalább heti 1× hypózom. De ezt mindig is így csináltam, babától függetlenül. Nyugodtan csinád úgy, ahogy eddig a saját edényeitekkel is, semmi baja nem lesz tőle.
2009. febr. 5. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!