Érdemes még a 10 hónapos lányomnak Adamo hintát venni?
Figyelt kérdés
Sima hintánk van, szeret is benne ülni, de az Adamo hintáról mostanában olvastam, és nagyon tetszik. (Főleg a rugózása miatt) Ezt biztos jobban élvezné a lányom is.2011. jan. 26. 11:24
1/5 anonim válasza:
Gyorsan utánanéztem.
Születéstől 3 éves! korig ajánlják. Az elgondolás jó, de az ára...
Ha megengedheted magadnak, szerintem vegyél! Igaz, olvastam olyant, hogy van akinek a babája végig írt benne. Ha van lehetőségetek előtte kipróbálni, akkor próbáljatok!
2/5 anonim válasza:
Mi pont most vettünk,tegnap ült benne először 7 hónapos kisfiam és hát imádja,legalább is eddig.Szerintem megéri és nyugodtan megveheted szerintem a kislányodnak is.
3/5 anonim válasza:
Nekünk kislányom 4 hónapos kora óta van. Sajnálom, hogy hamarabb nem vettünk neki. Akkor és még most is, 11 hónaposan szereti. Az utóbbi hónapokban valóban a rugózást használja ki és szórakoztatja magát, de otthagyni már nem lehet benne, mert felállna. Én nagyon ajánlom. HA jól emléxem, rugóval 12 kg a súlyhatár anélkül pedig 15kg. Eleinte jobban kihasználtunk, de még most is napi használatban van. Drága, de nekünk megérte. Viszont, ha van lehetőségetek, énis ajánlom, hogy próbáljátok ki. Ha meg nem válik be, nagyon jó áron el lehet adni teszveszen, vaterán.
4/5 anonim válasza:
Szia! Én is csak ajánlani tudom, de szerintem inkább a vaterán, vagy teszvesz-en vedd meg az utánzatot. Az egyik ismerősömnek van eredeti, és meg volt döbbenve, hogy ugyanaz a másolat. Ja és postaköltséggel együtt 7.000.-Ft, és 3 nap alatt megvan. Az én lányom most 9 hós és imádja.
5/5 A kérdező kommentje:
Sajnos kipróbálni nem tudjuk, ismerőseimnek nincs.
Szerintem fogok venni, csak még a páromnak be kell adagolni valahogy... :D
Köszi mindenkinek!
2011. jan. 26. 15:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!