14 hónap körüli lányomnak milyen játékokat érdemes venni, amivel szívesen játszana?
Figyelt kérdés
A formabedobókat és könyveket szereti, valami másra gondoltam, ami lekötné, mert a többi játékával nem igazán játszik. A Ti ennyi idős gyereketek mivel/mikkel szeret játszani?2010. aug. 29. 11:41
1/4 anonim válasza:
A lányom nagyon szereti a játék babakocsiját tologatni, belepakolni mindent. A babákat is most kezdi hurcolászni, és szereti, ha átöltöztetjük őket, cumit ad nekik, inni ad :) másik kedvenc a labda, szereti gurítani, rámászni, legurulni róla.
2/4 anonim válasza:
13 hónapos kisfiam van és a zenélő beszélgetős dolgokat nagyon szereti. Van neki egy elefánt aminek a pociján egy henger van és ha azt forgatja zenél és angolul beszél, van egy zenekarja, műanyag talapzaton állnak kis műanyag állatkák (mosómedve, kukac, róka, béka, katica) mindegyik különböző hangszeren játszik. Van egy angolul beszélő macija is, az is zenél és puszit küld. Van egy zenélős dobja is, azt is nagyon szereti püfölni. Ezek a kedvencei. Szerintem a kislányodnak is tetszenének ilyen zenélős dolgok.
3/4 anonim válasza:
Nálunk is a babakocsi a kedvenc, tologatja ezerrel,meg a zenélő játékokat szereti. Most egy lepkefújó elefántot néztem ki neki meg egy olyan labdát ami össze-vissza gurul meg pattog.
4/4 anonim válasza:
15 hónapos lányommal most én is gondban vagyok,uj játékok kellenek,mert a babásakból már kinőtt.Babakocsi bevált,vagy bármi amit tolni lehet,sok kis szines pohár amit egybe lehet tenni,épitőkocka,meg egy gumi csacsi aminek lehet ugrálni a hátán(Lidl,max 5000ft volt).Most készülök még én is venni valami hangszerfélét(dob,szilofon vagy valami szintetizátor féle)meg babát kiegészitőkkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!