Nívea vagy Johnson and Johnson?
Figyelt kérdés
2011. jan. 26. 10:21
1/13 anonim válasza:
Attól függ!
Törlőkendőben Nivea, fürdetőben Johnson!
2/13 anonim válasza:
Attól függ, melyiket bírja a bőre.
3/13 anonim válasza:
Szerintem egyik sem, mert mindkettő allergizálhat. Gabi termékek nagyon jók.
A JJ-t törlőkendőben esetleg, de a hajlamos babáknál pl ekcémát okozhat az egész testen a fürdető vagy a testápoló.
4/13 anonim válasza:
Csatlakoznék az előttem szólóhoz.
Törlőkendőt J&J-t használunk, de fürdetőből Gabit.
A Nivea olajtól pl. kipattogott a lányom. Nem is próbáltam több terméket belőle.
5/13 anonim válasza:
Johnson'S fürdető és búzacsírás sampon,egy éve nem is használtunk mást. A sampont én is használom.
6/13 anonim válasza:
Johnson's t használunk mi is 1,5 hónapos kora óta tusfürdőt sampont és testápolót is nem jelentkezett allergiás tünet egyszer sem. nagyon jók az új naturals termékek.
7/13 anonim válasza:
egyik sem szerintem sem, mert allergizálhatnak, az aventet ajánlom, abban csak természetes dolgok vannak! Nekünk bevállt, mi mindenből azt használunk
8/13 anonim válasza:
popsikrém Nivea! fürdető:johnson, sampon is, olaj is (bár ezekből még nem is vettem niveát.. de tervezem, mert a popsikréme nagyon jó.
9/13 kisnita válasza:
A JJ fürdetőt használtuk, de az nem volt jó, túl erős volt. A törlőkendője viszont jó volt. A zöldet próbáltam amiben van krémezőcsík is. A Níveát nem próbáltam. Nekünk fürdetőbőn a gyógyszertári és a Gabi vált be és popsikrémből is a gyógyszertári. Azt bátran ajánlom mindenkinek.
10/13 anonim válasza:
védőnőm lebeszélt a JJ fürdetőkről, azt mondta pár hónapja volt egy kis védence és bőrgyógyászhoz kellett őt vinni a fürdető miatt.
mi is Gabit használunk, de a JJ kendő (active babys) az viszont jó volt nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!