Milyen a Johnson's baby popsitörlő? Tapasztalat? Elég nedves?
Figyelt kérdés
Általában pampers-t veszek, de a johnsonos akciós lesz hétfőtől a rossmannban, és vennék belőle, de nem tudom, milyen....2011. júl. 16. 18:59
1/11 anonim válasza:
Én csak ilyet veszek. Igen, elég nedves. Mondhatni nagyon nedves.
2/11 anonim válasza:
Sokkal nagyobb, mint a Pamper's. Vastagabb és nedvesebb is, én nagyon szeretem használni.
3/11 anonim válasza:
Szia
En is mindig j&j-t szoktam venni.En nagyon szeretem.a Pampersnel azt nem szeretem, hogy olyan ragacsos az a nedvesito rajta.A huggies nem rossz de nekunk a j&j a kedvenc.
4/11 anonim válasza:
Megkérdezhetem, hogy mennyi lesz a Rossmannban?
Mert a Tescoban most 300 Ft/csomag.
5/11 anonim válasza:
Mi is vettünk ilyet most, mert 300 ft volt a tescoban, és határozottan jó. Megéri venni, főleg ennyiért.
6/11 A kérdező kommentje:
Köszi!
299 :)
De csak a 64 darabos, extracare ill. fragrance-free.
Nagyon köszönöm! Akkor betárazok belőle :)
2011. júl. 16. 19:26
7/11 anonim válasza:
Én vettem egy csomaggal próbaként. Kipirosodott tőle a 8 hósom popsija...csak az a jó Neki amit szzületésétől használunk. Funny baby 275 ft. 72 db. Imádom.
8/11 anonim válasza:
Nekem annyira nem jött be. Maradok a Huggies-nál. Egyébként nem rossz, ebben az árban teljesen jó.
9/11 anonim válasza:
Mi a Johnson's rózsaszín-zöld csomagolású popsitörlőt használjuk, nagyon jó. Most már csak ilyet szoktam venni!
10/11 anonim válasza:
Szerintem túl nedves, mindig szárazra kell törölnöm a babám popsiját egy textilpelussal, mert különben nem tudom rendesen bekrémezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!